Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elini bombalara atması şanssızlık değil mi? Bombalar Linlini öldürmez ama bilincini kapatmasını sağlamıştır. Havada patlayanla yerdeki arasında ciddi fark var.
Bomba olduğunu bilmeden yapıyor ama kadın onu, talihsizlik gerçekten de. :d Dokunurken de belirtiyor aslında ses için yaptığını. Ses duymaya çalışıyor. Ses kontrol. 1 2 ama faydasız. :dd.d Düştüğü durumu anlamak için yapıyor bence. Niye duyulmuyor diye.
 
Ben hiç şansa bala olduğunu düşünmüyorum. Kadın "hiçbir şey ses çıkartmıyor." diyor. Ses kontrolü yapıyor. Bile bile kendisi deniyor. Duyabilir miyim niye ses çıkartmıyorlar gibisinden diye. Ona da bombadır diye dokunmuyor da. Ses çıkarabileceği bir şey aranıyor gördüğü o oluyor.


O kadar bomba bomba dendi. Bu patlamadan sonra kadına hiçbir şey olmadı. Düşerken bilinci açıktı. Ve peşinden düşende tek bir bomba görünüyor. Bombanın havadayken patlarken bir şey olmamış kadına yerde patlayanla işini bitirdiğini düşünmek bence yanlış olur.

Dokunduğu bomba'nın boyutuyla üzerine düşen bombanın boyutu aynı değil. Yere düşene kadar bilinci gayet yerinde olan bir insanın son bomba düştükten sonra yenildi denmesi zaten her şeyi açıklıyor. Birde şöyle bir durum var sıkıştırılmış yani etrafı kapatılmış dar alanda patlayan bir bomba var elimizde bir diğerinde patlayan tarafta daha küçük ve geniş bir alanda patlayan bomba var.

Çukura düşen bomba daha büyük ve patlayıcı etkisi dar alana etki ediyor. Çukurdan önceki patlayan bomba daha ufak ve geniş bir alanda patlıyor bundan dolayı patlamanın verdiği o yıkıcı hasar geniş bir alana yayılıyor.
 
Orayı kaçılmaz yapan şey deniz akıntıları, kapı falan. Adam ejderha olur uçar gider. İçten patlatma armamenti tüm kelepçeleri halleder zaten.
Bulurlar bir çaresini dert ettiğin şeylere bak yav. İki fazladan düğüm atarlar kairosekili zincirlerle bir de sakinleştirici gazı dayarlar odayı. Ardından haki sala sala uyur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık