Ben işimdeyim, gücümdeyim. Yerden göğe kadar haklıyım, o yüzden gökten yere kadar soktum Kaido'yu. Ooh.Sen şişirdin Luffy 1.500 ödülü verdiler, dedik o kadar yalan haber yapma.
Ben işimdeyim, gücümdeyim. Yerden göğe kadar haklıyım, o yüzden gökten yere kadar soktum Kaido'yu. Ooh.Sen şişirdin Luffy 1.500 ödülü verdiler, dedik o kadar yalan haber yapma.
Şimdi 5 metre arka da arka oluyor 1 km arka da arka oluyor.Önemi yok güc kıyası işını bıraktım ben (Zoro her zaman luffy'nin arkasında olacak uzağinda değil bu benim icin yeterli.)o ymuruğu kaido kendine olan aşırı güveninden yedi yoksa kacması lazımdı rahatlıkla bunu yapabilirdi luffy sırf bunu yapmasın diye tutuyodu onu
Uzağinda değil diye özellikle belirttim lütfenŞimdi 5 metre arka da arka oluyor 1 km arka da arka oluyor.
aman aman bitsin artık şu arcKeşke Kaido da kalkıp gelse ya. Bir kere de düşmana torpil geçilsin şu seride.
Luffy reyiz bir kere yendi. Kaido ayılıp ya da canlanıp gelirse bir kere daha yener.
Zoro çok güçsüz kalmadı mı sizce de? @Alpamis @II. Invictus
Değil mi? Luffy 20-30 tane atak yedi Kaido'dan. Belki de daha fazla. Bunların içinde bir çok ısı nefesine doğrudan maruz kalma var. Bir sürü kafaya balyoz var. Isırma var. Çiğnenme var. Var oğlu var. Kesilme var. Saldırı gücünü görüyoruz anlatmaya gerek yok.Uzağinda değil diye özellikle belirttim lütfen