Dattebayo..! 25 May 2022 #42 Vay be BM reis snorlax gibi yüze yüze ada gezmişsin. Tek farkın magmada yüzüyor olman. Su bulamadığı ortamda guslünü magmayla alıyor diye boşuna konuşmuyorlar senin hakkında
Vay be BM reis snorlax gibi yüze yüze ada gezmişsin. Tek farkın magmada yüzüyor olman. Su bulamadığı ortamda guslünü magmayla alıyor diye boşuna konuşmuyorlar senin hakkında
Hakuba-EneL 25 May 2022 #43 Orda kayaya falan oturur çıkarlar yukarı sonra,şuan sauna keyfi yapıyorlar.
Feitan 25 May 2022 #44 Luffy'nin yumruk Kaido'ya kilometrelik yolculuk yaptırmış bu arada. Bu gerçeğin konuşulması gerekiyor. Başkası olsa böcek gibi ezermiş.
Luffy'nin yumruk Kaido'ya kilometrelik yolculuk yaptırmış bu arada. Bu gerçeğin konuşulması gerekiyor. Başkası olsa böcek gibi ezermiş.
Dattebayo..! 25 May 2022 #47 Sodex dedi ki: Herhalde seride gördüğümüz en güçlü yumruk budur. Genişletmek için tıkla ... Yumruğu bir anda attırmış olsaydı etkisi çok daha net geçerdi bünyelere. Bir sonraki bölüm BM'den Kaido'ya Gökhan Güney tarzı ilk yardım bekliyorum
Sodex dedi ki: Herhalde seride gördüğümüz en güçlü yumruk budur. Genişletmek için tıkla ... Yumruğu bir anda attırmış olsaydı etkisi çok daha net geçerdi bünyelere. Bir sonraki bölüm BM'den Kaido'ya Gökhan Güney tarzı ilk yardım bekliyorum
aySberg 25 May 2022 #48 Acaba bu bölümde Luffy gösteriliyor mu? Gösterilmiyorsa Luffy bir 10 bölüm gözükmez şimdi.Zoro kalkar, Luffy uyur şimdide.
Acaba bu bölümde Luffy gösteriliyor mu? Gösterilmiyorsa Luffy bir 10 bölüm gözükmez şimdi.Zoro kalkar, Luffy uyur şimdide.