Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin saçmalığına bakar mısınız. Son darbeden önce kendini magma katmanıyla kaplayan Kaido şimdi magma ile kaplanıyor nasıl ölebilir acaba burada...

Hadi şöyle olabilir, bu kairosekiler burada üretiliyor onun cevherleri magmaya karışırsa bunlar hem magma hemde kairoseki ile kaplanmış olacaklar o zaman oksijensizlikten ölebilirler boğulup. Başka türlü ölmelerine imkan yok.
 
Bak çok önemli bir şey öğreniyormuşuz spoilera göre. Ama inanılmaz önemli öyle böyle değil...

Babanuki görülüyormuş... Ulan nasıl merak ediyordum Babanuki'ye ne oldu diye... Çok iyi olacak ne olduğunu öğrenince. Çok sağ ol Oda. Tam G'oda'lık bölüm...
Avatar > OP diyebilir miyiz artık.
 
Artik mi? bence sorunlu kisim bu. Op, avatarin anca getir goturunu yapar.
Zaman atlaması öncesine kadar benim için eşit gibilerdi ama sonrasında OP'nin gittikçe düşmesiyle beraber eski yerini kaybetti bende. Avatar ise başından sonuna kadar çok rafine, tadında bir yapım.
 
Avatar > OP diyebilir miyiz artık.

Avatar'da kötü olan tek bir kısım var. Arkasından gelen seri. Ki Korra bile şu ne olduğu belli olmayan seriden kat be kat iyidir. Seri içerisinde bulunan kurallar devinimler değişmez bozulmaz... Üstüne çıkar basamak basamak. Zayıf veya kötü ama bir dizayn var.

OP jenga oyunu gibi. diziyorsun taşları sonra inanılmaz bir heyecanla tek tek çekip üst üste diziyorsun sonra yıkılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık