Dur hele. Daha serinin 200-300 bölüm devam etmesi lazım. Yoksa dediğin iş kolay.Gezegen yok ettiğini görmek istiyorum.
Dur hele. Daha serinin 200-300 bölüm devam etmesi lazım. Yoksa dediğin iş kolay.Gezegen yok ettiğini görmek istiyorum.
Aşağıya inip Omni-man gibi bütün herkesin içinden geçsin. Kaidonun bütün adamları yok olsun yumruğu ileGezegen yok ettiğini görmek istiyorum.
BM = Snorlax benzetmesi efsane, nokta atış olmuşVay be BM reis snorlax gibi yüze yüze ada gezmişsin. Tek farkın magmada yüzüyor olman. Su bulamadığı ortamda guslünü magmayla alıyor diye boşuna konuşmuyorlar senin hakkında
Avatar > OP diyebilir miyiz artık.Bak çok önemli bir şey öğreniyormuşuz spoilera göre. Ama inanılmaz önemli öyle böyle değil...
Babanuki görülüyormuş... Ulan nasıl merak ediyordum Babanuki'ye ne oldu diye... Çok iyi olacak ne olduğunu öğrenince. Çok sağ ol Oda. Tam G'oda'lık bölüm...
Artik mi? bence sorunlu kisim bu. Op, avatarin anca getir goturunu yapar.Avatar > OP diyebilir miyiz artık.
Zaman atlaması öncesine kadar benim için eşit gibilerdi ama sonrasında OP'nin gittikçe düşmesiyle beraber eski yerini kaybetti bende. Avatar ise başından sonuna kadar çok rafine, tadında bir yapım.Artik mi? bence sorunlu kisim bu. Op, avatarin anca getir goturunu yapar.
Avatar > OP diyebilir miyiz artık.