Nerede onaylandı yav aynı anda lava bulanmamışlar mı. Bana soracak olursan dayanıklılık olarak zaten çok yakınlardı.
Nerede onaylandı yav aynı anda lava bulanmamışlar mı. Bana soracak olursan dayanıklılık olarak zaten çok yakınlardı.
Yaşından dolayı. Momo'yu da gördük, o da ejder olamıyordu, bir olgunlaştırdılar, Kaidou ısırıyordu en son.Luffy yumruk atamıyor la meyveyi yediği zaman. Bu yüzden şamar oğlanı yapıyordu ace ve sabo:d ne 10-0'mış öyle..
Meyvesinin özelliği zaten şamar oğlanı olmak. Adam dayak arsızı lastik tanrısı.. Ne kadar dayak yese de düşmüyor. Ölüyor tekrar kalkıyor :dLuffy yumruk atamıyor la meyveyi yediği zaman. Bu yüzden şamar oğlanı yapıyordu ace ve sabo:d ne 10-0'mış öyle..
Bunu Ryuma gösterdi yani kılıçlarım önemi olmadığını değil, kendisi için farketmediğini. Enma'sız Zoro'nun çapını gördük. Kral haki açmasını sağlayan Enma olmadan önce kınların yaptığını bile yapamıyordu geçiniz.Yani buna da katılmıyorum. Kılıçların bir önemi olmadığını gözümüze soktu Ryuma ile yazar.
Big Mom daha önce düşüyor, ayriyetten bomba etkeni de var. Kaido düz düşüyor lava.Nerede onaylandı yav aynı anda lava bulanmamışlar mı. Bana soracak olursan dayanıklılık olarak zaten çok yakınlardı.
Daha önce düşse bile bu bölüme kadar lav yokmuş ki. Luffy'nin yumruğa bomba kadar değer vermiyor musun yoksaBig Mom daha önce düşüyor, ayriyetten bomba etkeni de var. Kaido düz düşüyor lava.
Nası yok bu bölüme kadar lav? Kim diyor onu yav. Big Mom yarım saat önce düşüp beklemiş Kaido'yu ayıp olmasın diye.Daha önce düşse bile bu bölüme kadar lav yokmuş ki. Luffy'nin yumruğa bomba kadar değer vermiyor musun yoksa
Kaido oradan eskisinden de güçlü olarak çıkar.Big Mom daha önce düşüyor, ayriyetten bomba etkeni de var. Kaido düz düşüyor lava.
Şimdi şansı yok malesef. Yamuk ağzını düzeltecek kıvama geldi artık o çocuklar.Kizaru reisin noob patakladığı bölümler gelse keşke. Ne güzel dövüyordu öyle.