Lufynin hakisi var, lawın meyvesi var. Kiddin neyi var xdLuffy nasıl koyduysa volkanik hareketler tetiklenmiş. Law da keza öyle. Olan çip Kid'e oldu.
Luffy'nin bir farkı da direk bir yumrukla KO etmesi. Luffy harbi tek atmış.
Lufynin hakisi var, lawın meyvesi var. Kiddin neyi var xdLuffy nasıl koyduysa volkanik hareketler tetiklenmiş. Law da keza öyle. Olan çip Kid'e oldu.
Luffy'nin bir farkı da direk bir yumrukla KO etmesi. Luffy harbi tek atmış.
Kid'in Luffy ve Law'ı var.Lufynin hakisi var, lawın meyvesi var. Kiddin neyi var xd
Hep yaptığı şeyler, öldür gitsin işte.Mangayı @sensey yazarsa böyle olur.Şimdi 1 ay Saka fanlarıyla uğraş dur günahımız neydi be Oda ? :S
O krater derinliğinden su çıkmasını bekliyordum. Adam onu da geçmiş. Magmayı çıkartmış gün yüzüne.Law olmasa bunlar iki adım atamaz, iki koyun güdemez diyorum da gülüyolar, aynen öyle cerrahcım
1000 tane yumruk attı Luffy ama yine magmasız olmuyor. AKK.Luffy'nin yumrukları magmadan daha fazla hasar bırakıyor diyebilir miyiz? @Montana
Ozon tabakasına delip magma çıkartıyorsa valla helal olsun ozonun nerede olduğunu öğrendik çok şükürO krater derinliğinden su çıkmasını bekliyordum. Adam onu da aşmış. Ozon tabakasına kadar delip magmayı çıkartmış gün yüzüne.
O kadar bombe bombe diyorlardı. Bu bölüm bombelere eksi Law'a bolca + yazar. Net bir şekilde Big Mom'ı yendiler. Kimse bir şey diyemez artık.
olabilir
garip bir şekilde kid, law ve lufyye güveniyor.Sonuçta doflamingoyu indirdiler.Law da luffy güveniyor.Lufyy de tayfasına güveniyor.Lufynin hakisi var, lawın meyvesi var. Kiddin neyi var xd
Kaido, Mom'ın yanında magmalar içinde değil mi? Big Mom neredeydi. Law'ın açtığı krater çukurunun dibinde eee.Ozon tabakasına delip magma çıkartıyorsa valla helal olsun ozonun nerede olduğunu öğrendik çok şükür
Ozon nerede peki asıl sorulması gereken soru buKaido, Mom'ın yanında magmalar içinde değil mi? Big Mom neredeydi. Law'ın açtığı krater çukurunun dibinde eee.
Magma ayıltamamış bile1000 tane yumruk attı Luffy ama yine magmasız olmuyor. AKK.