Dövüşün sonu şöyle olsa, 1 hafta depresyondan çıkamazdım ama daha tatmin edici olurdu kesinlikle:
Efsane olurmuş böyle bir şey.Dövüşün sonu şöyle olsa, 1 hafta depresyondan çıkamazdım ama daha tatmin edici olurdu kesinlikle:
Uyanış açmış kaidoya Zoro ağzından tutup bu kılıcı bitirici darbeyi vuracak.Dövüşün sonu şöyle olsa, 1 hafta depresyondan çıkamazdım ama daha tatmin edici olurdu kesinlikle:
Kılıç'ın bitiriciliği diye 1000 tane sav, 100 tane konu yazılırdı iyiki olmadı.Dövüşün sonu şöyle olsa, 1 hafta depresyondan çıkamazdım ama daha tatmin edici olurdu kesinlikle:
King'in ejderini kestikten sonra bitti aslında ZKK.Uyanış açmış kaidoya Zoro ağzından tutup bu kılıcı bitirici darbeyi vuracak.
Nasıl olacak bu
Kesik gözü açınca Zoro devasa boyuta ulaşacak tabiki.
Zkk devam
Yine yazarız ya, o problem değil.Kılıç'ın bitiriciliği diye 1000 tane sav, 100 tane konu yazılırdı iyiki olmadı.
Bu kılıcı, Kaido Basgan uyanış açtığında kullanacak inş, ortalığa savuracak.Uyanış açmış kaidoya Zoro ağzından tutup bu kılıcı bitirici darbeyi vuracak.
Nasıl olacak bu
Kesik gözü açınca Zoro devasa boyuta ulaşacak tabiki.
Zkk devam
Luffy kimseyi öldürmez. Onun için Kaido Luffy'nin eliyle ölmesin diye magmaya kadar yolculuk yaptı. Oden'e yaptıklarının geri dönüşü olarak kaderi yanarak ölmek olduğu için ölecek. Ama böyle de kimsenin görmediği bir yerde çok anlamsız bir şekilde ölüyor. Öldüklerini teyit edecek kimse bile yok. Wanolular nasıl rahat rahat dolaşacaklar? Ya bayıldıysa ve geri çıkarsa? Ayrıca madem Nika bu mazlum halk için dövüştü düşüşünü herkes görmeli ve içleri soğumalıydı. Bir sürü güzel sahne fırsatını tepti. Kılıcı örnek olarak verdim ama bir şekilde yenilip başkente düşmeli ve Luffy öldürmeyeceği için sonra başka bir şekilde ölmeliydi. Artık kaza eseri mi olur, aç Wanolular çiğ çiğ yer mi bilemem ama bu şekilde meh oldu yani.Nika moddayken o kılıca yeltenecek diye bekledim keko gibi
Böyle ikinci sınıf webtoon dövüşünden hallice kapanış oldu. Wano son viraj idi. O viraj alınamadı. Bu saatten sonra kimse de bu eseri ciddiye almaz zaten. Yada ben almam en azından.Luffy kimseyi öldürmez. Onun için Kaido Luffy'nin eliyle ölmesin diye magmaya kadar yolculuk yaptı. Oden'e yaptıklarının geri dönüşü olarak kaderi yanarak ölmek olduğu için ölecek. Ama böyle de kimsenin görmediği bir yerde çok anlamsız bir şekilde ölüyor. Öldüklerini teyit edecek kimse bile yok. Wanolular nasıl rahat rahat dolaşacaklar? Ya bayıldıysa ve geri çıkarsa? Ayrıca madem Nika bu mazlum halk için dövüştü düşüşünü herkes görmeli ve içleri soğumalıydı. Bir sürü güzel sahne fırsatını tepti. Kılıcı örnek olarak verdim ama bir şekilde yenilip başkente düşmeli ve Luffy öldürmeyeceği için sonra başka bir şekilde ölmeliydi. Artık kaza eseri mi olur, aç Wanolular çiğ çiğ yer mi bilemem ama bu şekilde meh oldu yani.