BM tayfası kendi arasında halı saha maçı yapsın galip çıkmaz.gelirlerse bizimkileride alırlar. bence wanoya girmeyecekler. big mom tayfası denizcileri yenecek.
BM tayfası kendi arasında halı saha maçı yapsın galip çıkmaz.gelirlerse bizimkileride alırlar. bence wanoya girmeyecekler. big mom tayfası denizcileri yenecek.
Kral sessiz sedasız rakibini indirip… kendini bıraktı… ortalığı falan ayağa kaldırmadı… ama ilgi meraklısı Pelin Su Luffy öyle mi…? Herkes illa buna koşup ilgi gösterecek…Bölümün en güzel sahnesi Zoronun olduğu sahneydi. Öyle bir bölüm işte.
Yüksekten dalan avantajlı teorisini tuttum ben cidden. WB ile Oden ilk karşılaşmada Oden üstten dalmıştı, o pozisyonda Oden avantajlı olduğu için sekmedi. Roger ile WB'de de WB yukarıdan tüm günç daldı da öyle denkleştiler.Bu yüksekten vurma fetişine de bir son vermesi gerekiyor.
Üstten vuran ivmeyi de yakalıyor ve vuruş açısı çok daha avantajlı. Roger>WB.Yüksekten dalan avantajlı teorisini tuttum ben cidden. WB ile Oden ilk karşılaşmada Oden üstten dalmıştı, o pozisyonda Oden avantajlı olduğu için sekmedi. Roger ile WB'de de WB yukarıdan tüm günç daldı da öyle denkleştiler.
Terör üzgün@RedTeroR nerede ? Luffy'nin yumruk onu da uçurdu sanırım
Öyle zaten.Yukarıdan aşağı sopayı indirerek saldırmak mı daha kolaydır yoksa karşılamak mı ? Karşılayıp bloklaması daha zordur.Yalnız Wb animede baya atlar çizmişlerdi mangada yoktu sanki.Yüksekten dalan avantajlı teorisini tuttum ben cidden. WB ile Oden ilk karşılaşmada Oden üstten dalmıştı, o pozisyonda Oden avantajlı olduğu için sekmedi. Roger ile WB'de de WB yukarıdan tüm günç daldı da öyle denkleştiler.
Mangada da atlayıp yukarıdan dalıyor.Öyle zaten.Yukarıdan aşağı sopayı indirerek saldırmak mı daha kolaydır yoksa karşılamak mı ? Karşılayıp bloklaması daha zordur.Yalnız Wb animede baya atlar çizmişlerdi mangada yoktu sanki.
Sanırsın her fight da yüksekten vuruyor. Aklıma gelen bir Doffy birde Kaido ya yukardan vurdu başka yukardan vurduğu varmı ?Bu yüksekten vurma fetişine de bir son vermesi gerekiyor.