Bomboş bölüm neyi konuşsun insanlar yok konuşucak bişey yok.şimdiye 500 sayfaya yorum olmalıydı.
Bomboş bölüm neyi konuşsun insanlar yok konuşucak bişey yok.şimdiye 500 sayfaya yorum olmalıydı.
Lütfünün korsan kralı olmaya 1 adımı kaldı veya oldu.daha ne istiyorsunuz?Bomboş bölüm neyi konuşsun insanlar yok konuşucak bişey yok.
Ortada ne olacağı belli değil.Hangi arc olacak nereye gidecekler kaido big mom ne oldu veya olacak hükümet gemileri ne yapacak zunesha ne olacak bir sürü soru işareti varken adam hiçbirşey göstermedi bu sayıda.Bir adım ilerisi falan yok ilerde belirsizlik var sadece insanlarda doğal olarak bu sayıda konuşacak konu pek yok.Lütfünün korsan kralı olmaya 1 adımı kaldı.daha ne istiyorsunuz?
Bilincini yitirmediği sürece ölmüyor demek ki... Bilinçsizken savunması düşüyor. BM nasıl carmen fotosu kırılınca savunma düşüyor o misal olsa gerek...Kaidou ilk gösterildiğinde ölmeye çalışan ama ölemeyen adam olarak gösterildi. Sonuç öldü mü ölmedi mi belli değil... Böyle saçma bir kurguyu neden yaptı anlamadım Oda...Oden nasıl kaynar suda yanarak can verdiyse düşmanı Kaidounun da o derece net bir şekilde ölmesi gerekiyordu.
sODA, Bu bölümü böyle çizeyim de düşünecek vaktim olsun gibi bir bölüm olmuş haklısın.Ortada ne olacağı belli değil.Hangi arc olacak nereye gidecekler kaido big mom ne oldu veya olacak hükümet gemileri ne yapacak zunesha ne olacak bir sürü soru işareti varken adam hiçbirşey göstermedi bu sayıda.Bir adım ilerisi falan yok ilerde belirsizlik var sadece insanlarda doğal olarak bu sayıda konuşacak konu pek yok.
Parti mi? Denizciler adanın sınırında bekliyorlar. Kaçacaklar korsanlar denizciler de gelip ada da kalan 3 5 çapulcuyu tutuklayıp gidecek. Dressrosa misali...ve wano bitti. 20 yıldır devam eden işkence, nice ölümler, açlık, korku, umutsuzluk hepsi bir avuç korsan tarafından bitirildi. Her ne kadar 9 kından 4-5 tanesinin bu savaşta ölmesini istesem de olmadı. Ama hepsi öyle dimdik, gururla durmayı haketi. Liderlerine ve ülkelerine verdikleri sözü yerine getirdiler. Şimdi parti zamanı, göster bakalım hünerlerini aşçı Sanji.
bi kereliğinede dayaktan mundar olup kaido kalksın yahu 50 kere luffy kalkmışKoca Ana saf dışı kaldı.
Ama Kaido'nun yediği yumruk çok dehşet bir şey 2-3 bölüm sürdü inmesi o yüzden biraz dandik gibi görünebilir. Bana göre Kaido 1 defalığına Luffy'e kaybetmiştir.
Aslında sondaki paneli silüet çizmesi iyi oldu. Diğer bölümde özene bezene çizecek oraları.Oda'nın siluet sevdası hariç fena bölüm değildi.