Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Allah'ın belası Nika olaylarından sonra biraz gölgede kaldı herhalde ondan Zoro'dan da son bir atak bekliyorlar ama bence gerek yok. Yatsın işte bu adamın da bir sınırı olmalı.
Aylardır, yıllardır böyle bir beklentileri var da bir noktadan sonra salmak lazım artık Zoro'nun sağlığına duacı olmaktan başka bir şey gelmez elden.
 
Eğer Kaidou inmişse beni tatmin etmemiş oldu 15 yaşından beri mitolojik zoan meyvesi kullanıcısı yonkou Kaidou dan birkaç form daha görmek isterdim.Luffy bile yattı yattı kalktı bu adam yattığı yerden kalkamamış vaziyette bulunacak.Bir yandan da bitmiş olmasını istiyorum hikayenin ilerlemiş olması adına.Baslardaki beklentimizin yüksekliğiyle alakasi olsa da klişe bir arc oldu.Eger savaş bitmişse sonraki bölümler için soru işaretleri taşıyacak bir geçiş bölümü olacagini düşünüyorum. Umarım oda artık vites yükseltir bu saatten sonra ortada bir sürü saatli bomba var çünkü. Wano sularında hükümet gemileri zunesha tarafından bertaraf edilecek. Toprağın altında yıllar sonra yenilgi tatmış 2 yonkou var aman aman.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık