Kaido uyanış açıp ayağa kalkıyordu.Neydii bu fake spoiler ortalık karışmış yetişemedim.
Kaido uyanış açıp ayağa kalkıyordu.Neydii bu fake spoiler ortalık karışmış yetişemedim.
Hangi Zoro fani bu fake spoileri paylasti? :/
Bir de uyanış açıp geliyor hani, inanılmaz bir güç, normal haliyle gelse uyanış açmasa ben de ZKK diye @Mr.Bushido'ya katılırdım ama yok lan o kadar da değil ona Ryuma Reis lazımYok ben önce fake dedim ama doğru çıkarsa Kaido'yu en güçlü kabul ederim yazmıştım. Adam hala kalkıp gelip dövüşüyorsa gelecekte başka bir olağanüstü durum yaşanana kadar tartışmam konuyu.
Başından beri inanmayanlar beğensin.Yok ben önce fake dedim ama doğru çıkarsa Kaido'yu en güçlü kabul ederim yazmıştım. Adam hala kalkıp gelip dövüşüyorsa gelecekte başka bir olağanüstü durum yaşanana kadar tartışmam konuyu.
Saniyesinde anlamıştımBaşından beri inanmayanlar beğensin.
Ben başta inanmadım sonra baktım herkes çoşuyor "lan acaba doğrumu oldum?" yoksa niye çoşsun millet bu kadar diye. Yoldan saptığım için beğenmiyorum.Başından beri inanmayanlar beğensin.
Başından beri inanmamış olanlar bunu beğenmeyin beni beğeninBaşından beri inanmayanlar beğensin.