Düzeltmekten bıktım… lütfen bir dahakine daha dikkatli olalım arkadaşlar…O kadar güçlüydü ZKK fanları ama Nika’nın bi yumruğu onları umutsuzluk çukurunun dibine yollamaya yetti ve bence bu Kaidoyu yenmekten daha büyük bir başarıdır.
Düzeltmekten bıktım… lütfen bir dahakine daha dikkatli olalım arkadaşlar…O kadar güçlüydü ZKK fanları ama Nika’nın bi yumruğu onları umutsuzluk çukurunun dibine yollamaya yetti ve bence bu Kaidoyu yenmekten daha büyük bir başarıdır.
Düzeltmekten bıktım… lütfen bir dahakine daha dikkatli olalım arkadaşlar…
Bu da benden… En kötü meyve onun… ona rağmen şov yapıyor… Luffy çok orjinal bir karakter… Luffy köyden çıkmış sıradan bir çocuk… vura vura KK olacak diyen… ve Luffy’nin Nika’ya dönüşmesiyle şoka giren… tüm Luffy fanlarına gelsin…Bu şarkı tüm Zoro fanlarına hediyem olsun artık üzülmeyin.
Ben Zoro fanı olsam bu saatten sonra kelleyi almasını istemem.Yanlış hatırlamıyorsam Zoro daha resmi olarak dirilmedi lan millet şunu assın bunu kessin diye bekliyor. Fanların Zoro'dan beklentileri piremses mottosuyla yetiştirilmiş bir Türk kızı ve ailesinin damattan beklentileriyle yarışır.
Oda bakın Oden ne kadar harika bir karakter diye o kadar göze soktu ki itici gelmeye başladı artık.
Luffy nika olmadıki adam sadece meyvesini yemiş adamın, gerçi bu hakkaten Luffynin üstünlüğü azalttı ama Kaido ne diyor haki en büyük güçtür diye ve hepimiz haki arttıran kılıcı kimin kullandığını biliyoruz dimi.Bu da benden… En kötü meyve onun… ona rağmen şov yapıyor… Luffy çok orjinal bir karakter… Luffy köyden çıkmış sıradan bir çocuk… vura vura KK olacak diyen… ve Luffy’nin Nika’ya dönüşmesiyle şoka giren… tüm Luffy fanlarına gelsin…
İnsan yenilince Anasını satar mı…? Harbiden adam değil…Kaido onurlu adam, çocukluğundaki numaradan yenilmeler yakalanmalar dışında yenilgi yüzü görmemiş, bu yüzden yenilince intihar etmiş olabilir. Katakuri için de yenilgisiz diyorlardı, yenildi, bir numarasını göremedik. Adam değilsin Katakuri.
Yorumuna aynı böyle güldüm reyiz…Luffy nika olmadıki adam sadece meyvesini yemiş adamın, gerçi bu hakkaten Luffynin üstünlüğü azalttı ama Kaido ne diyor haki en büyük güçtür diye ve hepimiz haki arttıran kılıcı kimin kullandığını biliyoruz dimi.
Ben buraları güncelde okumadım. İlk gördüğümde mr.2 meyvesi demek Kaido'ya bak manipulasyon da yaparmış dedim. Sonra Oden'in karısı surat asınca onu da mı kandırmışlar dedim. Ama sonra anladım ki ben kandırılmışım :/Yalnız bu Wano’nun böyle bok hale gelmesin de… bu karakterin de çok payı var… zamanında büyük oyunu göremedik. Sırf bu herifi yüceltmek için… her şeyi bok etti Oda lavuğu…
Bushido iyi çocuktu… ama fena bir kusuru vardı insanlara fazla güveniyordu. Sırf samuray diye onları tanıdığını zannediyordu. Eğer geri dönüp söyleyebilsem söylerdim. Bushido derdim her ihanet sevgi ile başlar…