Kasıtlı öldürmek için vurmuş mu bilmiyoruz.Luffy kimseyi öldürmez diye düşünüyordum,benim için garip bir durum oldu Sonunda savaş bitti ve post wano arcı başlıyor,bu sezondan beklentim çok yüksek
Şu anda kimsede doğruluğu kanıtlanmış spoiler yok.Zoro'nun yenmekte zorlanacagi karakter: Orochi, kesiyon ama zor ölüyo.
Zoro'nun yenemeyecegi karakter: Buggy, kessende ölmüyo antizoro
Bu arada kaido'nun öldügü gerçek mi?
Bilmem yenildi deniyo ama One piecete ölmek öyle kolay değil, spoilerlar tam bi çıksın emin oluruz.Zoro'nun yenmekte zorlanacagi karakter: Orochi, kesiyon ama zor ölüyo.
Zoro'nun yenemeyecegi karakter: Buggy, kessende ölmüyo antizoro
Bu arada kaido'nun öldügü gerçek mi?
Sen böyle deyince bi hüzünlendim şimdi siz zorocularaO kadar göndermeden sonra ZKK yalan olunca… ben…
Üzülme kendi düşen ağlamaz.Sen böyle deyince bi hüzünlendim şimdi siz zoroculara
Gönül yapacağım diye objektiflikten çıkma Doktorum.@Alpamis
Luffynin gücü tüm tayfayı aştı dersen doğrudur ama hepsini yener demek de zor biraz. Çünkü bazen 2+2 4 değil 404 de edebilir. Tayfa topyekün bir arada herhangi birine saldırsa pert edebilir bence. Yani tayfa vs Luffyde kazanma şansları yarıyarıyadır.
Ya tamam @RedTeroR falan beni sevsin isterim bunun için çok uğraşırım ama mevzu o değil.Gönül yapacağım diye objektiflikten çıkma Doktorum.