Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu şimdi Luffy Korsan Kral mı oldu ne oldu :artiz:

Şaka maka bu sefer eski güzellikleri aratmayan bir bölüm olmuş…
 
Bu arada luffy ryou ile yendi kaido'yu dokunmadan. Dokunabilecegi rakiplere çok daha saglam vurucaktir. Akainu, magellan gibi rakiplerde artık sorun degil en azindan yöntem belli. Tabi BB durumu biraz farklı. Meyve iptal olunca saglam bir haki vs'si bekliyorum. Gura gura+haki vs. haki +ryou. Bakalım kim yenecek :)
 
Ödüllerle alakali bir tartisma yapilabilir. Önceden de tahmin yaptim ama luffy 2.5-3, law ve kid de 2 civari bekliyorum. zoro ve sanji de 1.400 üstü.
 
7 kez yeniliyor. Ama hiçbirinde teke tek denk gelmemiş olması tuhaf olur.

Mesela, gençken Roger ile Xebec'i yenmiş adam olan Garp'ın, teke tekte yenmesini beklerim.
Yahu bu söz kaido doğdugundan beri öyle diye söylenmiyor ki. Şuanki kaido dan bahsediliyor zirve halinden, şuan da garp yaşlı. He bana göre şuanki kaido zirve garp zirve wb zirve roger ayarında karakterdir zaten güç olarak o da ayrı bie durum.
 
Bu karşılaşmaları görünce çok geç kalınmış bir itirafta bulunmam gerektiğini anladım. Fujitora vs Luffy'de Doflamingo'nunda söylemlerini hesaba katarak"G4 açmış olsaydı acaba ..." diye içimden geçirmiştim, ne safmışım yahu. Yonko ve amiral ayarındaki rakiplerle denk gidemedikten sonra hiçbir güç anlamsız. Yonko>Amiral Uyanış açmış, ryuo ve h.hakiyle saldırı kaplamayı öğrenmiş Luffy'nin uğraştığı zorluğa bak arkadaş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık