Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu odayı pohpohlayan çok youtuber ve yabancı forumda arkadaşlar oldukça ben üzülüyorum.Arkadaşlar Şu adamın açın bir tipine bakın tam kurnaz bir tipi yok mu : D tam troll bide. Bu tip nasıl bir senaryo oluşturabilir? Unutmayın hiçbir şey tamamen salt bir şekilde oluşturulmuyor illaki odanın ilham aldığı birileri veya bir şeyler var. Sadece gizem kasarak buralara kadar gelebildi ha bide çok fazla karakter ve denizci s*çıyor ha bire mf de öldür öldür bitmiyor len
 
2 yonko gücündeki adamın başından sonuna kadar harika mücadelesini izliyoruz.Görünen seviye belli.O dev kılıcı Kaido'nun böğrüne sokana kadar devam.
 
Arkadaşlar inecek kişi Kaidou yani bir imparator. Bırakın da uzatsın ya. Şu an bu dövüş bitse benim fikrime göre daha sıkıntılı mesela. Zoro ve Sanji'de gördük dövüşler kısa kesildiğinde neler olduğunu.
1037 - 1042'de yaptığı şeyi 10 bölüm daha çizsin aşka gelerek okurum. Dövüşün uzamasına o dönemlerde itiraz eden insanlara senin şu an verdiğin tepkiyi vermiştim. O dönem böyle bir tepki vermek doğruydu şu anda bence yanlış. Türk dizilerinin bölüm sonları gibi uzatıyor dövüşü Oda. Hiçbir albenisi yok. Karakterlerin adam akıllı dövüştükleri yok. İki bölüm yumruk inemedi üçüncü bölüm etkisiz kaldı falan boş beleş işler bunlar.
 
Yonkou ile dövüşüyor bırakın uzasin. Abi tamam uzasın da uzamasına dövüş yok ki orta da. Tsubasaya bağladı. Koş koş saha bitmiyor.

Bı yumrukla 1 sayı geçiyor. Bir tekme ile bı sayı geçiyor aslında dövüş çizdigi de yok açıkçası son sayılarda...

Bundan dolayı sıkmaya başladı. Bilmem anlatabiliyor muyum. Arkadaşlar bu duruma isyan ediyor.
 
Luffy kılıç kullanamıyor ki wanoda bunu iyice gözümüze soktular.
O kılıcı savurmasi yeter,nasil savurduğunun önemi yok.
Son Gohan nasıl ki Z kılıcını kullanmak için Old Kai’den eğitim falan aldı
Hah işte Luffy’nin de o kılıcı kullanması için gerekli şartların olgunlaşması adına Kaido’dan bir Wano dolusu dayak yiyor
Sonrasında ise Yetişbey’in İlletyus’un boşluğuna saplarken ki yakarışlarını aynen Kaido’dan duyacağız ve acımadı ki acımadı ki diyerek Kaido da son nefesini verecek :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık