Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1049: Luffy Yükseliyor! Canavarlar Kralı'na Karşı İntikam!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    24
Başlık: Luffy Yükseliyor! Canavarlar Kralı'na Karşı İntikam!
Manga: 1025 (s. 2-15)
Yönetmen: Yusuke Suzuki
Animasyon: Shūichi Itō
Senaryo: Shōji Yonemura
Sanat: Tongnian Chen
Saat:
JP 9.30/TR 3.30

Bölümden Kareler:


Luffy ve Yamato vs Kaido:


Gelecek Bölüm Fragmanı:

 
Yamato'nun çocukluğunu gördüğümüz sahneler hatırına iyi dedim bölüme ama savaş sahneleri neydi öyle ya ahahahaha ben yapsam daha iyisini yaparım dersem yalan olur ama çok kötüydü. Allah seni kahhar sıfatıyla kahreylesin Toei Animasyon.

Neyse, son sahnede Luffy ve Yamato'nun yılanlı saldırılar yapması bana yılan serdar ve müptezel samet'i hatırlattı. Sebepsiz.
 
Bölüm çok iyiydi kim ne derse desin. Normal animasyonları da geliştirmişler. 2023 sonrası bir değişim olmuş ufakta olsa. Ayrıca son sahnedeki animasyon çok daha etkili geliyor bana. Evet yer yer ne olduğu anlaşılmasa da karakterlerin o tavırları biraz daha ciddiyet katıyor.

Ayrıca Luffy ve Yamato varsa o sahnenin kötü olması mümkün değildir.

Yamato:utan:
 
Millet one piece de düzgün animasyona aç. Kötüden biraz üst, normal bir animasyon görünce millet seviniyor. Keşke one piece animesi aot gibi sezonluk olsaydı da kaliteli şekilde izleyebilseydik. Bölümü izleyince manganın aksine anime de Kaido nun meyvesinin ne kadar op bir meyve olduğunu daha iyi anladım. Momonosuke, sanki amerikan evlerinin mukavva duvarlarını yıkarmış gibi taş duvarların içinden çizik dahi almadan geçip gidiyordu.
 
Sen neymişsin be Yamato. Kaido'nun gözbebeklerini bir süreliğine ortadan kaldıran, çenesini yamultan, kafasından kan alan (aynı saldırılar ile).
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık