Saldırının epikliği Dof'ta olduğu gibi olmadı hiç. İyi yansıtamadı maalesef gücünü.Kral hakili King Kong Gun Gatling saldırısı görme hayalim vardı, olmadı. Bu yumruktan daha epik bir sahne olurdu.
Law'ın saldırısı çok daha ihtişamlıydı.
Saldırının epikliği Dof'ta olduğu gibi olmadı hiç. İyi yansıtamadı maalesef gücünü.Kral hakili King Kong Gun Gatling saldırısı görme hayalim vardı, olmadı. Bu yumruktan daha epik bir sahne olurdu.
Wb ve Marco dışındakileri merak ettim. Sevmediğinden, hakkını çok yiyorsun.Aceten güçlü o tayfada en az 3-4 adam var.
Sevip sevmememle alakası yok. Adama olmayan hayali güçler yüklüyorsunuz. Herifin hakiyle sadece uzaktan görmüşlük kadar bir yakınlığı var başımıza kral edeceksiniz neredeyse.Abi sen bir tık Ace sevmiyorsun sanki hani bir tık .d
Ace'in 17 yaşındayken Jinbei ile eşit dövüşebilmiş olması, 17 değil diyorsun da baya baya 17 diye biliyorum ben kaldı ki bunu 20 yaşındayken bile yapmış olsaydı yine > vergo alırdıkSevip sevmememle alakası yok. Adama olmayan hayali güçler yüklüyorsunuz. Herifin hakiyle sadece uzaktan görmüşlük kadar bir yakınlığı var başımıza kral edeceksiniz neredeyse.
Başından beri ölsün de Luffyye motivasyon olsun diye tasarlanmış karakteri abarttıkça abartıyorsunuz. Yok öyle bir şey herif ölene kadar gösterdiği güç Zorodan Sanjiden falan az. Yaşasaydı aşardı da taşardı. Niye? Babası güçlüymüş. Teyzemin bıyıkları olsaydı tavrı. Yok adamda ne öyle bir güç ne öyle bir irade yok.
Savaşta yaptığı son salaklık yüzünden de sevmem ama bunun bu mevzuyla alakası yok. Wanodaki halleri yüzünden biraz sempati de duydum açıkçası ama havadan olmayan güç yüklemeye he olur dememi gerektirmez bu. Herif yonkodan tek yiyor yüz deneme sonunda anca biraz elini yakıyor. Şu an Luffynin değil kendisi tayfasından Sanji, Zoro gibi isimler bu düzeyde birini fena patlatır.
Buna yav he he bile çekilmez, seviyeyi iyice düşürdün haAce’in son hali Vergoyu yenerse öp de başına koy.
Yav bırak. Öbür tarafta mevzudaki diğer tarafta Dof var diye risksiz savuşturmaya çalıştın. Vergo adını görünce bir iştahın kabardı. Kaşının arkasını görürüm senin benBuna yav he he bile çekilmez, seviyeyi iyice düşürdün ha
Dof var diye mi? Ace diyorsun, karşısına Zoro'yu koysan ne olacak benim için fark etmezYav bırak. Öbür tarafta mevzudaki diğer tarafta Dof var diye risksiz savuşturmaya çalıştın. Vergo adını görünce bir iştahın kabardı. Kaşının arkasını görürüm senin ben