Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1049: Arzu Ettiğin Dünya

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 232 58.6%
  • Orta

    Kullanılan: 95 24.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 69 17.4%

  • Kullanılan toplam oy
    396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balonlar efsane yalnız.

- Ejderha ölsün, Wano'dan selamlar.
- Yimek istiyorum, demokrasi istiyorum.
- Telefonunu çıkra göster
- Açılsın kapılar, Oden'e gidelim.
- Scooby Doo, Where Are You !
- Money, money, money
Must be funny
 
Momonosuke'nin önünde çok önemli bir karar var:

Ya Wano' nun sınırlarını dünyaya açacak ki bu durum ülke için bir risk anlamı taşıyabilir.Ya da Wano'nun sınırlarını dünyaya açmayacak.

Bana doğru olanı Wano'nun dünyaya açılmaması gibi geliyor.Bakalım Momonosuke ne yapacak?

Siz ne düşünüyorsunuz?Ben çok fazla şey düşünüyorum.Belki zamanım olursa Wano'nun sınırlarının neden açılmaması gerektiğiyle ilgili uzun uzun yazarım.
 
Dövüş dengesini iyi ayarlayamadı oda efendi. Hibrit modda hiçte yenilecek gibi durmuyordu Kaido. Gear 5 de yıpratma savaşı bile olmadı.Aksine darbe alan hep Luffydi.
 
Alkışlıyorum. One Piece'in geldiği noktayı çok iyi özetlemiş şu sözler.
Yorumda bir eksik var ki artık teori bulup Odanın sıvamasını toparlamakla da uğraşmıyoruz. Açıkçası değil teori tartışmalar bile anlamsızlaştı.
Biri: Zoro Luffynin anne bir kayıp kardeşi!
Biz: Olur yani niye olmasın :(
 
Anladığım kadarıyla sen olayı anlamıyorsun.

Wano'nun Kaido'ya kaybetme ihtimali yok, kaybetmesi için böyle saçma sapan şeylerin olması lazım işte o şeyler de oldular. Daimyoların gelmemesine rağmen neler neler döndü. Yok Barto'nun meyve yok kılık değiştirme meyvesi vesaire. Plot bunu istedi yani.

Bunun sonucunda hem Oden hem Daimyolar hem Wano'nun tamamı aptal oldu mu oldu tabi. Baskın olayında çağırmadı dediğim gibi, sonradan gidip orayı basmamalarını Oden bile söylemiş olabilir karısına bir şeyler anlatıyordu bahane olarak söylemiyorum basmamaları onların hatası tabi.
Garp için benim fantazim diyorsun burada oden söylemiş olabilir nerede söyledi ? Karısı da mektup falan götürmedi çizildi mi öyle bişi ? Plotluk durum da yok burada adam günlerce dans etti 1 kişi çıkmadı hayırdır demedi. 2 kişi hariç diğerlerini görmedik bile bu konuda hyogoro %50 suçlu yasuie de ne yapabiliyorsa yaptı ölene kadar. Diğerlerini at çöpe. Meyve plot şu bu yok halk odene sırt çevirdi daimyolar inanmadı yüzüne bakmadı bunlar uydurma değil bölümler ortada.

Zoro vs king deki gibi davranıyorsun. Nasıl rakibi diye şişirdiniz burada da 1 tanesi babası olabiliri diye ''e onlar masum plot var'' hayır yok. Adam 2 türlü de wano halkının leş olduğunu gösterdi bu açıdan bak biraz. Kinemonun kadınlar hakkında ki görüşü, genel wano halkının yaşayışı. Boşuna 1800 öncesi leş japon kültürü demiyorum çıkarcılık cahillik hat safhada. Bana bunları savunma hacım tarihlerini çok okudum aynısını da çiziyor mangaka...
 
Bu bölüm Garp'a yazar fakat amirallere de yazar. Kim bilir, belki Sakazuki, Kuzan ve Borsalino da bu şekilde küçükken ün yapmaları sonucu denizciler tarafından götürüldü.
 
Dövüş bitti ve Nika kazandı.

Kaidonun yenilişini hiç beğenmedim.

Bu arc benim için one piecenin çöküşü oldu.

Artık Mesih Luffy muhabbetinden de bıktım. Tamam bu çocuk 800 yıldır herkesin kucağını açıp beklediği özel kişi. Tamam lan.

Şu arc sonu genel dünya olayları bölümleri gelse bari.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık