Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1048: 20 Yıl

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 23.0%
  • Orta

    Kullanılan: 66 22.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 158 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido nun bu yeni formuna uyanış mı dememiz gerekiyor acaba, normal ejder formunun yaklaşık 5 katı oluyor.
 
Aga Luffy düşünüyor ama Kaido hala yenilmiyor. Hani uyanış ile her istediği olacaktı...:a:Bu da mı gol değil be!!!:oleyo:
İlk tanıtımdaki absürtlükler yok. Bir amaçla yaptı onları belki de meyvenin sınırlarını kapasitesini görmemiz için belki de harbiden Nika ona etki ettiği için. Ama bu bölümdeki olanlar için Nika meyvesine gerek yoktu. Sadece çok daha büyük bir yumruk. Lastiğin uyanışı ile de açıklanabilir.
 
Onlarca bölüm sonra hala boş beleş tiplerin fb'sini gördüğümüz için, hem de arc'ın final dövüşünün sonlarına doğru gördüğümüz için kötü bölüm... Sal abicim ya sal artık şimdi sırası mı bunların?
 
Ne kaidonun suanki formu ne de luffy'nin uyanış modu hakkında adam akıllı bi açıklama yapılmadı. Açıkçası her dövüşte beni en çok saran şey luffy'nin rakibini analiz edip ona göre eylem planı hazırlayıp buna uygun sekilde kendini gelistirmeye çalışması idi. Kaido ile olan vs'nin başında ve ortasında bunlar gayet de vardı lakin uyanış açtığından beri pata kute devam etti herşey ve bu yumrukla biterse dövüş cok pis söverim!
 
Aga bee…. Yazdıkları dilekler gerçek oluyor… of ne kadar sağlam senaryo… ne kadar duygusal… Goda yine yapmış be… önceki bölümlerde o dileklerin Foreshadowing’ini yapmış kral helal olsun. He bir de bilmem kaçıncı kez son saldırı yapan Luffy… üfff muhteşem saldırı beee… çok orjinal bir karakter ve sahne… çok beğendim bölümü… puanım 9,5 dan 10… :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık