Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido 10ken Linlin 9 demek Kaido'ya ihanettir.Wano bile bu kadar ihanet edemez seriye.

Jack halen sağ kol seviyesi,Who halen Cracker seviyesi,g3 kkg seviyesi,Dof amiral seviyesi değil mi :oops:

Konu Zoro'nun Luffy'ye uzaklığı değil.Karıştırmışsın aradaki uçurumları :oleyo2: Kaido temizinden 2 tık üstün Linlin'den.
Wano'nun seriye ihanet olduğunun farkında olmana ragmen ısrarla bu arc üzerinden karakterlere keskin sınırlar çizme çabanı saf BM nefretine bağlıyorum. Her daim nefretinin körüklediği bir tartışmacı oldun miyata

Aynen ölü adamı canlandırıyor hakiyi yeniliyor enerji filan veriyor dimi onlar da :D Jack de kaç defa kalktı işe bak o da resetleniyor herhalde.
Jack kaç defa kalktı ki? Dövüş boyunca sadece bir kez kalktı. Gözüktüğünden bu yana kaç kez düşüp düşüp kalktığını söylüyorsan o da onun fiziksel gücü.

Big mom’ı kaido rakip olarak görmüyor ki. Daha bi bölüm önce “bu dünyada beni indirecek varlık yok” diyordu.

Artık uyanış çıksın veya çıkmasın en güçlü olduğu belli zaten. Kanıtlayacak bişeyi kalmadı.

Big mom’ı kaido rakip olarak görmüyor ki. Daha bi bölüm önce “bu dünyada beni indirecek varlık yok” diyordu.

Artık uyanış çıksın veya çıkmasın en güçlü olduğu belli zaten. Kanıtlayacak bişeyi kalmadı.
Bu söylediklerinden hiçbiri denk oldukları gerçeğini değiştirmez.

Şu başlık altında sayfalarca kendi aralarında tartışanları Allah aşkına banlayın ya . Başlık yorumlarını okumaya giriyoruz sayfalarca kendi aralarında başlıktaki konudan alakasız tartışıyorlar.
Bölümde Kaido var Kaido'nun gücüne vurgu yapılmış. Tartışılan konu da gene aynı arc içerisinde yer alan bir başka yonko olan BM ile aralarındaki güç farkı. Bırak da bu kadar esneyebilsin konular güzel kardeşim. Ona ban buna yasak diye millet ağlaya ağlaya leş etti güzelim forumu zamanında. Salın biraz insanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık