O değil de Luffy KK olamadan gitti… KK olamadı… ama Nika oldu…Yancı bile değil konak sadece, izleyici.
O değil de Luffy KK olamadan gitti… KK olamadı… ama Nika oldu…Yancı bile değil konak sadece, izleyici.
Kendini kandırma ayinini bırak laYalnız Luffy de yancı reyiz… Nika’nım yancısı oluyor kendisi…
Bunu bilen sadece groseiler,2 kişinin duyabildiği zunesha ve 8yaşında beyni 28 yaşında bedeni olan sapık momo . Hükümet gizlemeye çalılır muhtemelen , o yüzden 5+ vermezler bence.Bak net diyorum Luffy 5M+ alacak. Çünkü adam 800 yıl sonra gelen JoyBoy.
Kafaları varsa verirler.Bunu bilen sadece groseiler,2 kişinin duyabildiği zunesha ve 8yaşında beyni 28 yaşında bedeni olan sapık momo . Hükümet gizlemeye çalılır muhtemelen , o yüzden 5+ vermezler bence.
yok ben baktım direkt Wano'yu ışınlıyor.Law kalan son enerjisi ile adayı komple ışınlıyormuş diyorlar
Hay …yim lanet olsun böyle birşey olursa. İyice soğudum zaten az kaldı bırakmama1048 ortalama bi bölüm müş kaido yine yenilmiyo sanırim
5.656.000.000 beri olur. 56'tan hareketle. Böyle bi teori dolanıyordu. Mantıklı bence deBak net diyorum Luffy 5M+ alacak. Çünkü adam 800 yıl sonra gelen JoyBoy.