Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaioduyu yedirmeyiz umarım dayak yemeden kendi gider oda bayıltma hatasına düşmez bu karekteri bu son bölümden sonra bayılacak gibi ada düşecek dediklerine göre bu karekter sen joyboysun deyip gidmeli son savaşda Luffy'nin yanında olmalı kızıda tayfada sayılır
Artık öyle bir şey olmalı, yoksa Kaido kaybetmeyi kesinlikle haketmiyor.
 
- Raizou'nun aklında, 20 yıl önce Oden kalesi yandığından beridir bu fikir vardı, böylece bir daha benzer bir durumla karşılaşırtığında hazırlıklı olacaktı.
- Parşömendeki sudan dolayı kalenin içini su basıyor ve Jinbe, yangını söndürmek için ddenizsuyunu kontrol ettiği gibi suyu kontrol ederek yangını söndürüyor.

Raizo'nun düşüncesi ve tekniğinin bağlanmasını çok sevdim. Son bölümlerin leşliğinin yanında bir tık iyi geldi. Küçük bir tık...
 
Daha önce ostta gösterilip mangada ilgili birşeyler çıktığı olmuştu. Bu bölümde de Kaido limitine ulaşmış, Yamato Onigashima düşecek diyor.

Ostunda ise Onigashima hareket edip çiçek başkentine çarpıyordu. Önden gösterilmiş yine.

Bu vesile ile Law ve Kid'de ostta Luffy'nin Sunny Go'ya binmesini sağlıyordu. Demek ki adadan çıkmalarına bu ikili yardımcı olacak. Engel olmaya çalışanları tutacaklar. Aslanlarım. Sonunda Law hasır şapkalardan ayrılıyor. Şükür. Ben böyle yorumladım. :ehe:
Atsana şunları merak ettim neymiş.
 
Joyboy birkez daha düşücek gibi.
Doğrusu Joy Boy'un hikayesi ilgimi çekmiyor. Seçilmiş kutsal şeylere bi gıcığım var, bunu geçtim Oda'nın sunuş şekli de devreye girince pek iç açıcı bir tablo ortaya çıkmadı.

Şu an olaya kaido tarafından bakıyorum, onu destekliyorum. Kaido uyanış açsın, Joy Boy'yu dövsün ya da arkadaşın dediği gibi tanrıyı tanısın, senle savaştığım için özür dilerim deyip geri çekilsin falan. Benim açımdan en kötü senaryo ki gerçekleşecek olan da bu, Kaido'nun kaybetmesi. E kardeşim adam seriide bildiğimiz tek kutsal canlıya kaybediyor, bırakalım da kaybetsin... Yine de kaybetmemesini diliyorum işte.
 
Denizciler biraz icraat yapsın güzel olur. Mesela poneyi çalsınlar. Karasakal KK olmak için bu poneyi almak üzere denizcileri bassın. Bir amiral falan indirsin. Beklenmedik bir şeyler okuyalım.
Valla kapak hikayesi daha keyifli ve merak uyandırıcı ilerliyor epeydir. Artık gelecek bölüm kapakta ne çıkacak diye merak ederek bekliyorum seriyi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık