Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filmi içinde aynısını söylemişti millet. Fan servise döndü iş.
10 yaşındaki çocuk yazsa bunları yazardı.

Yok kemiklerim kalır ölürsem yazayım şuraya havalı olsun, gözünü açtırayım havalı olur, seçilmiş süçulmuş kişilerle doldurayım seriyi. Bu meyve de 10 milyar milyon.

Bu nedir ya.

O değil de Zoro Arlong Park'ta ölüm bile beni alamaz demişti vay vay Oda'ya bak 20 yıl öncesinden, helal olsun ya GODA !!!
 
Dedik ki luffy ve zoronun güçleri paralel gidiyor. Luffy meyve uyandırdı Zoro da kılıç karartacak. Adam mihawk gözü uyandıracak. İçindeki hakuba tarzı o şeytanı kontrol ederek dövüşecek. Uyanış Zoro geliyor. Ayrıca kaido da meyvesini uyandırmış galiba. Adam zaten joy boyu 1 el tokatladı. Şimdi gene tokatlar. Ayrıca Zoro neden power up aldı? Zkk gerçek olacak. Gemide kim var? Dinozorların soyunu meteorla haritadan sildiler. Belli ki fujitora gelecek. Acaba bir ihtimal Zoro iyileşip fujiyi indirir mi? Luffy vs yonkou, Zoro vs amiral. Gayet güzel :)
 
Sonunda güçlü birileri geliyor, Zunisha'yı hareket ettiremyen bir güç, şimdilik etkileyici duruyor. Ayrıca Kaido nasıl bi çarpılmışsa yemin ederim ölmekten beter oldu, geçen birisi demişti Kaido'nun uyanışı balık olur diye, sonunda bu da oldu :D

Zoro sonunda şaringanı açtı he :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık