Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046: Raizo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 148 33.6%
  • Orta

    Kullanılan: 103 23.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 190 43.1%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Reiju ve Ichiji, Redon kandırıyo reis sizi.
Herhalde öyle, iki bölüm önce Owen kitabı omuzunda taşıyordu orada 5-6 gölge vardı. Eğer Karasakal Korsanları olsaydı bir sonraki kapakta Owen, Niji ve Yonji'yi araştırsın diye kardeşlerine getirmez kapak hikayesinde Karasakal Korsanları'yla kapışıyor olurlardı.

Ayrıca şu kapak hikayesi yaşanırken daha Big Mom burada Totto Land'da duruyor. Karasakal harekete geçtiğinde 957. Bölümdü. Yani Karasakal'ın Wano'ya geldiği de yok Totto Land'a gittiği de yoktur. Lakin Karasakal'ın Wano'da yaşananlardan haberi vardı. Muhtemelen Lafitte Wano'da. Lafitte değilse de Sanjuan Wolf olabilir. Şu minyatür paylaşımında Sanjuan Wolf ve Kuzan vardı.
 
Yıllık izne mi girdi seri, kaç aydır bölüm yok.
Böyle oluyordu zaten ama bazilarina göre tatı kalmadı. Konusma olmayinca uzun geliyor :) Oturur zamanla. Wano zaten beşlinin çatiya çıktıgı andan itibaren garipti. Big mom vs'si de keza öyle. luffy'deki olay gücündeki belirsizlik. Bu gidince oturur muhtemelen.

Bu bölümden sonra yine ara var. Nisan ayi onlarda böyle. Dolayisiyla kaido bu bölüm heralde iner. Artık dış dünya ve diger olaylara geçme vakti geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık