Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046: Raizo

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Iyi

    Kullanılan: 148 33.6%
  • Orta

    Kullanılan: 103 23.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 190 43.1%

  • Kullanılan toplam oy
    441
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimşek Zeus' un simgesidir arkadaşlar. Zeus' da tanrıların ve insanların babası olduğuna göre Luffy bizim babamızdır. Şimdi tövbe...
 
Ulan belki de Oda hepimizi kandırıyordur. Öyle yıldırımı kontrol etme falan yoktur belki de Luffy havada sadece Kaidoya yumruk sallamak için kolunu hazırlıyorken arkasından yıldırım düşüyor ve biz sahneyi Kaidonun gözünden gördüğümüz içinde sanki Luffy yıldırımı tutmuş gibi görünüyor , belki de yıldırım gerçekten de tam da luffy nin avcunun içinden geçiyor ! Olamaz mı yani ? Gerçek hayatta bile bir sürü insan var eline koluna yıldırım düşen...
Yıldırımı zaten kontrol etmiyor ki, o anda eline rastgele gelmiş tutmuş çok büyük ihtimalle. Şu an Nami çatıda olsa memelerini tutup Kaido'ya bowling topu gibi fırlatır.
 
Misyon yüklemek istedi işte, Joy Boy meyvesi ve Nika figürü ile. Ama bence zoan ve paremecia farkı da var. Mesela Buggy vücuduna koka bassa kesilebilir mi? Ama Luffy vücuduna koka basınca lastik özelliğini koruyor. Benzer bir güç var mıydı hiç meyveler içerisinde, koka ile birlikte özelliğini koruyan?
Katakuri var.
 
Çok kötü bölüm yav.

Raizo ne alaka ? Panelleri saçma sapan olduğu için okuyamadım bile. Bastık kötüye.
O ateş mevzusu çok revaçtaydı. Bundan kurtulduğunuz için memnunum. Bir sonraki bölümde ada düşmeye başlayacak ve Momo onu şu kadar saniye tutacağım falan diyecek. Sonra görürsün çok kötü bölüm nasıl oluyormuş.

Sonraki bölüm ihtimaller; Nika - Joyboy şeysi, Road Runner koşuşu, Ada düşüşü, Momo ve ada tutma, saniye sayma, ada da söndüğü için milletin çay kahve eşliğinde nika desteklemesi, olası zoro uyanışı.
 
Karasakal korsanları gelip, Puding i kaçırırlar. Katakuri de Luffy den kardeşini kurtarması için yardım ister ve bir sonraki arc ın konusu, Karasakal vs Luffy, son savaş da hükümet ile olur.
Luffy'nin Karasakal ile düşman olmak için Pudding'e ihtiyacı yok. O neden taa MF arcında verildi.
 
Roche Thomson şu karakter karasakal tayfasındaysa pudding e ihtiyacı yoktur sadece poneglifleri alıp gider bigmom korsanlarından
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık