Kaido'nun balon gibi şiştiği bir sahne daha var o eksik sadece burada.
1037. bölümde olan dövüş baya keyifliydi zaten böyle denk dövüşüyorsa g4 açtığında da yenecek kıvama gelir diye bekledi insanlar da. En azından ben öyle bekliyordum ama Luffy'i yeterli görmedi adam bunun için.Mihawk için okuyordum. Yalan olmasın, Kaido ile olan 5-10 sayfa önceki dövüşleri beğenmiştim. Kafa kafaya bir dövüş vardı. Adam Kaido'yu ip yaptı sallıyor. İnan diğer karakterler bu sahneyi görse gerçek olacağını düşünemezler. Zaten şaşırıyorlar. Bomboş iş yapıyor.
Burada hepimiz uzun zamandır hem bu seriyi, hem de farklı serileri takip ediyoruz. Şu sahneler kadar kötü dövüş görmedim ben.
- Bölüm tamamen Luffy ve Kaido mücadelesi üzerinedir. Savaş çok komik, siz onu okurken çok keyif alacaksınız.
Ben savaşa gülüyorum. Gülüyorum ama sinirden gülüyorum.- Bölüm tamamen Luffy ve Kaido mücadelesi üzerinedir. Savaş çok komik, siz onu okurken çok keyif alacaksınız.
Bir ihtimal Mihawk, Shanks ve Dragon iyi işlenebilir. Geri kalanının içine eder. Luffy'nin olduğu bir arc içinde hepsi yan karakter gibi kalır. Düzgün yer vermez kendilerine.Sen böyle yaziyon ama elbaf, devler, D.'ler hükümet, Im, BB, shanks vs.'ler, vegapunk, luffy'ler vs. dünya hükümeti basladiginda görürüm ben
Her ne kadar wano'yu sevmesemde, buradan sonra asıl olaylar basliyor. Hem içeride hem dünyada.
- Bölüm tamamen Luffy ve Kaido mücadelesi üzerinedir. Savaş çok komik, siz onu okurken çok keyif alacaksınız.