Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk için okuyordum. Yalan olmasın, Kaido ile olan 5-10 sayfa önceki dövüşleri beğenmiştim. Kafa kafaya bir dövüş vardı. Adam Kaido'yu ip yaptı sallıyor. İnan diğer karakterler bu sahneyi görse gerçek olacağını düşünemezler. Zaten şaşırıyorlar. Bomboş iş yapıyor.

Burada hepimiz uzun zamandır hem bu seriyi, hem de farklı serileri takip ediyoruz. Şu sahneler kadar kötü dövüş görmedim ben.
1037. bölümde olan dövüş baya keyifliydi zaten böyle denk dövüşüyorsa g4 açtığında da yenecek kıvama gelir diye bekledi insanlar da. En azından ben öyle bekliyordum ama Luffy'i yeterli görmedi adam bunun için.

İyi uyanış açtırdı tamam, ben uyanış olmasında sorun görmüyorum ama meyveye büyük anlam yükleyeceğim diye 20 yıldır Gomu Gomu olan meyve, Hito Hito oldu. Üstüne türü de değişti. Gitti bir de cıvık bir hale soktu adamın formunu. Uyanış açtıktan sonra dövüş kıran kırana geçse, böyle cıvık şeyler olmasa ben yine bir nebze tamamdım.
 
Sen böyle yaziyon ama elbaf, devler, D.'ler hükümet, Im, BB, shanks vs.'ler, vegapunk, luffy'ler vs. dünya hükümeti basladiginda görürüm ben :)

Her ne kadar wano'yu sevmesemde, buradan sonra asıl olaylar basliyor. Hem içeride hem dünyada.
Bir ihtimal Mihawk, Shanks ve Dragon iyi işlenebilir. Geri kalanının içine eder. Luffy'nin olduğu bir arc içinde hepsi yan karakter gibi kalır. Düzgün yer vermez kendilerine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık