Ne bileyim ne diyeceksin@carpe d. em senin anlayış seviyende bir mesaj oldu mu reisim?..
Ne bileyim ne diyeceksin@carpe d. em senin anlayış seviyende bir mesaj oldu mu reisim?..
Ne dinleyen olur ne bir şey anlatabilirsin...Ne bileyim ne diyeceksin
Kapanış yapmakla meşgul.Kaido niye uyanış açmıyor?
Luffy büyükçe reisim açtığı yara da büyüyorŞu toon force gücüyle akainu’ya dalsın ettiğim tüm küfürleri geri alırım.
Reis hurdadan güç kazanmayı beğenmiş adamsın, bunu mu beğenmiyorsun?
Hurdadan ne gücü kazandı ya? Vurduğu işlemiyordu ki.Reis hurdadan güç kazanmayı beğenmiş adamsın, bunu mu beğenmiyorsun?
Ulan o değil de şu an forumda OP tartışmak isteyen sadece ben varmış gibi hissediyorum. Önüne gelen birini eleştiriyor. Sandıkları bu kadar erken terk etmeyin lan
Ayrıca teessüf ediyorum sizlere. Millet ''Spoiler Resim'' konusunda bir şeyler paylaşsa anında 20 beğeni geliyor, ben serinin gidişatı için kritik bir bilgi paylaşıyorum, tık yok.
Bölüm güzel.Luffy eforsuz dövüyor sanırım burası pek hoşuma gitmedi.Reis hurdadan güç kazanmayı beğenmiş adamsın, bunu mu beğenmiyorsun?
Ulan o değil de şu an forumda OP tartışmak isteyen sadece ben varmış gibi hissediyorum. Önüne gelen birini eleştiriyor. Sandıkları bu kadar erken terk etmeyin lan
Ayrıca teessüf ediyorum sizlere. Millet ''Spoiler Resim'' konusunda bir şeyler paylaşsa anında 20 beğeni geliyor, ben serinin gidişatı için kritik bir bilgi paylaşıyorum, tık yok.
Garibanın yanındaysan Kaidocu olman lazım.Bölüm güzel.Luffy eforsuz dövüyor sanırım burası pek hoşuma gitmedi.