Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemedim, ne gördün acaba dün. :(

Kendi adıma rica ederim lakin bu kadar tez canlı olma bence. Bilhassa da sana bu kadar çok dokunmuş bir şey için biraz daha sabır göster. Madem ki sana bu kadar dokunmayı başarmış. Öyleyse birkaç bölümlük, senin nezdindeki hatalarıyla seriyi bırakman biraz nankörlük olur gibi. Yine de sen bilirsin tabii. İnsan değil sonuçta, istediğin zaman merak edip dönüp bakarsın. :oleyo2:
Valla arada sırada takip eden arkadaşlarım var eğer bir değişiklik olursa bildirirler. Ama hepimiz de çok iyi biliyoruz ki bu böyle gider artık.

Hani derler ya "aday babam olsa 3. kez oy vermem" diye işte bu da böyle. Doydu heralde bilmiyorum yapamıyor işte.
 
Bu nasıl bölümdür ne oldu şimdi. Kızacağım ama türkçem yetmiyor. Neyse yan karakterlere bağlanmaya devam edeyim o kadar yılın hatrına. Zoro roadrunner, sanji bugsbuny olmazsa bana yeter artık
 
Valla arada sırada takip eden arkadaşlarım var eğer bir değişiklik olursa bildirirler. Ama hepimiz de çok iyi biliyoruz ki bu böyle gider artık.

Hani derler ya "aday babam olsa 3. kez oy vermem" diye işte bu da böyle. Doydu heralde bilmiyorum yapamıyor işte.
Benim için de farklı değil durum, ilgim giderek azaldı. Şu dövüşler bitsin de güzelleşir belki.
 
Şimdi birkaç gizemi çözdük.

1. Luffy dönüşüm yapınca beyaza dönüşüyor.
2. Paramercialar uyanışta etrafı değiştirebiliyor. Kid canlı bir varlığı mıknatıs yapıyordu. Gördüğümüz kadarıyla luffy de kaidoyu lastik yapabiliyor. Elini değdirdiği yer lastik özelliği gösteriyor gibi. Ejderha halinde gözlerine içeriden dokunup lastik yapıp elini dışarı uzatıyor. Kafasına vurduğunda elini içeri giriyor. Bu anca lastik bir suratta olur. Daha önce luffyde de böyle gördük. Katakuri suratına vurduğunda luffynin suratı içeri girmişti. Luffy kaidonun kafasıan vurunca kafası lastik oluyor.

Orta panelin sağında.

Kaidonun gözlerinin lastikleşmesi:

Aşağıdaki sahnede delmiyor. Sadece vuruş etkisini gösteriyor. Killerin, kaidoyu keserken tırpanların büyümesi gibi. Kaidonun ne hissettiğini gösteriyor.

Bunlar gomu gomu uyanışı ile olabilecek şeylerdi zaten. Aynı şekilde lastiksiliği de daha esnek olacağı için, daha akışkan bir özellik de gösterebilirdi. Aşağıdaki sahnede şeklinin değişmesi de beklendik bir şeydi. Hatta ben bunu defalarca yazmıştım.

Esneklik artınca deve dönüşebileceğini de birçoğumuz bildi. Bu en beklenen uyanış formlarından biriydi. Fakat bu kadar da büyük bir form beklemiyordu.


Beklenmedik şeylerden birkaçı:

1. Enerjisi bitince luffy, kalp atışı ile tekrar kendini yeniliyor. Bunun bir sınırı yoksa luffy artık ölümsüz. Fakat benzer durum enelde de oldu. Meyvesi şok etkisi yapıyordu. Zoanlarda ise kendi iradeleri var denerek bu soruna çözüm bulundu. Zoan kendi iradesi ile kalp atışını yeniliyor ve kan pompalıyor. Böylece kullanıcısını diriltiyor. Tamam bu da sorun değil. İyi de bu ölmesini engeller. Enerji nasıl yenilendi? Haki nasıl yenilendi? Acısı yarası nasıl iyileşti yok oldu. Luffyi öldürmenin tek yolu kafasını kesmek o zaman. Kafasına balyoz yiyince balyoz şeklini alacak kadar elastik şuan. Ayrıca geleceği görüyor. Kafasının kesileceğini görüp ona göre tavır alır.

2. Havada koşabiliyor. Kimse beklemiyordu.

3. Çizgi film gibi gözlerin yerinden ve dilin dışarı çıkmasını da vs beklemiyordu. Hadi bu espri olsun. Sonuçta zarar vermiyor kimseye. İşin komik tarafı diyip geçelim. Ama 1. madde çok sıkıntılı.
 
Etkileyici bir yumruk çizmek istiyor ama sahnede sanki lastik meyvesi yemiş olan ejder benzeri karakter yüzüne gelen yumruğu meyve özelliği sayesinde esneyerek etkisiz hale getirmiş gibi gözüküyor anasını satayım. Hey gidi hey
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık