linç yicem heralde ve garip gelebilir ama benim gerçekten hosuma gitti okuyunca artniyetsiz. Zaten komediydi luffy. Böylece kendini tamamladi. luffy'den ciddiyet beklemek zaten mümkun degil ve dediler absürt diye.
Zamanla alışılır. Op için bile fazla tuhaf kaçtığı için millet yadırgadı. Birden başka bir seriye geçilmiş gibi oldu.linç yicem heralde ve garip gelebilir ama benim gerçekten hosuma gitti okuyunca artniyetsiz. Zaten komediydi luffy. Böylece kendini tamamladi. luffy'den ciddiyet beklemek zaten mümkun degil ve dediler absürt diye.
Yok neden linc yiyesin super bir bolum. Forumdaki çoğunluk gecen bolumu begenmisti zaten.linç yicem heralde ve garip gelebilir ama benim gerçekten hosuma gitti okuyunca artniyetsiz. Zaten komediydi luffy. Böylece kendini tamamladi. luffy'den ciddiyet beklemek zaten mümkun degil ve dediler absürt diye.
Kalbini sökmek lazım.
Şuraya biri Smoker'ın kalbinin alındığı sahneyi atsın. Teldeyim yapamıyorum.Hallederiz.
Luffy'nin sözleri tıpkı Roger'ın ki ile aynı olması ve Roger'ın bu meyveyi yememiş olması olayın meyve ile alakalı olmsdigini gösteriyor.Roger bu meyveyi yeseydi joy boy olurdu, Allah korumuş adamı resmen