O surat çizimlerine rağmen Luffy'i hissettim ya bana yeter. O bakışlar, o ciddiyet aynı.Bundan sonra böyle dövüşen bir Luffy göreceğiz. Diyaloglar iyi olsa ne olur? Vallahi Pollyanna gibisiniz.
O surat çizimlerine rağmen Luffy'i hissettim ya bana yeter. O bakışlar, o ciddiyet aynı.Bundan sonra böyle dövüşen bir Luffy göreceğiz. Diyaloglar iyi olsa ne olur? Vallahi Pollyanna gibisiniz.
Benim daha diyecek sözüm yok o zaman. Seninle Luffy ya da Oda özelinde bir tartışmaya girmemeye özen göstereceğim.O surat çizimlerine rağmen Luffy'i hissettim ya bana yeter. O bakışlar, o ciddiyet aynı.
Knk bunda kızılcak bi durum yok trde looney tunes sevilmediği için bu bölüme bukadar tepki gösteriyolar. luffy diğer shounen karakterleri gibi buff alsaydı max iki üç kişinin abi bu kötü olmuş dediğini görürdükKimse kızmayacaksa sopa ile kafası yamulunca baya güldüm Güldük eğlendik değişiklik oldu bu çizimler hadi şimdi diğer bölüm gerçek çizimlere geçelim korkutma insanları seri bugs bunny havasında devam etmesin.
Bence de öyle olmali bu bölümden sonra one pieceye küfür serbestlesmeli.Oda ya sövmek 1 günlüğüne serbest olsun ya yoksa yakıcam bu çarı az kaldı
Aynen. Looney Tunes sevmiyoruz diye bölümü beğenmedik. Hiçbir altyapı yokken Paramecia türü meyvenin Mitolojik Zoan olması ve uydurma bir tanrı gücü ile her şeyin ana karaktere bahşedilmesiyle konunun hiçbir alakası yok.Ben
Knk bunda kızılcak bi durum yok trde looney tunes sevilmediği için bu bölüme bukadar tepki gösteriyolar. luffy diğer shounen karakterleri gibi buff alsaydı max iki üç kişinin abi bu kötü olmuş dediğini görürdük
Toon force yok diyordun şimdi ne diyeceksin acaba bu arc patlamalara doyamadınYalnız diyaloglarla bölüm güzelleşti. Gücü neyse de hala Luffy'nin diyaloglarını duymak iyi hissettirdi.
Teşekkürler tartışma meraklısı değilim zaten.Benim daha diyecek sözüm yok o zaman. Seninle Luffy ya da Oda özelinde bir tartışmaya girmemeye özen göstereceğim.