Kaşlarımın altından kültür fışkırıyor dedirtmek için Zeus’un peşine Jüpiter anmış zalım. Tamam anladık okumuş, görmüş, geçirmişsinBu sefer de Nika olmaz Zeus olur, tanrı mı biter hito hito model jupiter
Kaşlarımın altından kültür fışkırıyor dedirtmek için Zeus’un peşine Jüpiter anmış zalım. Tamam anladık okumuş, görmüş, geçirmişsinBu sefer de Nika olmaz Zeus olur, tanrı mı biter hito hito model jupiter
Bu arc, sevdiğiniz karakterler de dâhil, herkes abuk subuk güçlendirme aldı. Ben objektif davranıyorum. Uyanışı bir kenara bırakıyorum, ona lafım yok power-up değil demeniz dışında. Big Mom aşırı zayıflatıldı hikâye gereği, siz de imparator indirdiler sanıyorsunuz. Normalde tek yumrukla Allah'ının yanına uçması gereken Law yumruk yağmuru tanklıyor, enerjim de enerjim diye diye yirmi tane saldırı yapıyor; yaralı Kid kombine saldırı tanklıyor, tepki bile vermiyor. Bunların hiçbir altyapısı yoktu. Luffy'nin çok arkasında kalmasınlar diye Oda kıyak geçiyor size, minnettar olun.Kıvıran sensin oğlum sevdiğin karakter abuk subuk güçlendirme aldı diye ağlayıp başka karakterlere de çamur atma.
Hadi öyle olsun, zor zamanınızda ben size destek atarım, Nika gibi adamım. Depresyondaki Luffy fanlarının yüzünü de güldürmedik demeyiz.Shanks'ı görünce korkudan kendi kolunu kesmiş de olabilir. Abi ben ettim sen etme hesabı
Yo dayatma yok fikir alışverişi. Seri dağılmış konu dağılsa ne olurYani sen öyle düşünebilirsin de bence başka bir dövüşünden aldı bu p.up'ı reis. Boşa tartışıyoruz, bunu birbirimize dayatamayız. Hadi burada almış olsun dediğim gibi diğer p.uplara kıyasla dandik benim için çünkü gözle görülür bir etkisi olmadı. Ayrıyetten adam dövüşe falan da handikaplı falan başlamışken bu adama plot mlot diye eleştiri getirildiği için savundum ben. Yoksa uyanışı isterse 30 dakika önce açmış olsun umurumda değil.
Konu da yeterince dağıldı zaten.
Ben İmparator indirdi falan sanmıyorum, söylediğim sadece Oda'nın öyle yazdığı. Çizer bu. Onun dışında bunu galibiyetten kabul etmem, Luffy'cilerden farkım kalmaz dedim @RedTeroR 'a.Bu arc, sevdiğiniz karakterler de dâhil, herkes abuk subuk güçlendirme aldı. Ben objektif davranıyorum. Uyanışı bir kenara bırakıyorum, ona lafım yok power-up değil demeniz dışında. Big Mom aşırı zayıflatıldı hikâye gereği, siz de imparator indirdiler sanıyorsunuz. Normalde tek yumrukla Allah'ının yanına uçması gereken Law yumruk yağmuru tanklıyor, enerjim de enerjim diye diye yirmi tane saldırı yapıyor; yaralı Kid kombine saldırı tanklıyor, tepki bile vermiyor. Bunların hiçbir altyapısı yoktu. Luffy'nin çok arkasında kalmasınlar diye Oda kıyak geçiyor size, minnettar olun.
Karizmanın öz evladı Sanji'nin askerleriyiz.Hadi öyle olsun, zor zamanınızda ben size destek atarım, Nika gibi adamım. Depresyondaki Luffy fanlarının yüzünü de güldürmedik demeyiz.
Ne zaman şu forumda Oda'nın çıkardığı her şey ayıla bayıla okunmuş? Ne ne kadar övülmesi ya da gömülmesi gerekiyorsa o kadarlık muamele görüyor.Biz yıllar öncesinden bu seriide yolunda gitmeyen bir şeyler var derken inanmıyordunuz, çıkardığı her bölümü ayıla bayıla okudunuz, müstehak size.
Yolunda gitmeyen şeyler Zoro Kaido'ya tek atmadı.Biz yıllar öncesinden bu seriide yolunda gitmeyen bir şeyler var derken inanmıyordunuz, çıkardığı her bölümü ayıla bayıla okudunuz, müstehak size.