Ne zaman ölürüm o zaman susarım.Son 2 bölümün rezilliklerinden sonra hala konuşuyor musun la sen?
dum dum du du dum du!
Ne zaman ölürüm o zaman susarım.Son 2 bölümün rezilliklerinden sonra hala konuşuyor musun la sen?
İşine gelmeyince what mı oldu ?
Onları önceden biliyordu ama kullanım süresini uzatması bilmem neyi hep p.up. O modları her zaman geliştiriyordu zaten. Eğip bükmeyin kafanıza göre olayları.Luffy sağ kol seviyesi dönmüş zaman atlaması sonrası. Hiçbir 4. Vites formu power-up değilmiş meğer.
En zekisi benim çünkü...Atacağım mesajların şablonlarını hazırlıyordum hazır fırsat varken. Bölüm çıkınca bombalarım sıra sıra.
Vurdu mu ne olacağı belli değildi. Şu an pek atak vurdugunu görmedik.İşine gelmeyince what mı oldu ?
Hani son atakları yapıyorlardı ya hani Luffy vurabilse kazanabilirdi diyordun ya, hani ben de sana yok öyle bir şey net yenilecekti cp araya girmeseydi de diyordum ya hani. Nasıl da yatıyor bilmeze
Kıvırmayın. Geçen bölüme kadar bayılıp bayılıp duruyordu 10 dakikada bir. Kid power-up almadıysa Luffy de WCI sonuna kadar almadı.Onlar önceden biliyordu ama kullanım süresini uzatması bilmem neyi hep p.up. O modları her zaman geliştiriyordu zaten. Eğip bükmeyin kafasına göre olayları.
@Raiden hele tipe, bir avuç Law fanından bile korkar hale gelmiş, okları üstüne çekmek istemiyor. Normalde yerden yere vurduğu karakter olmasa inanacağım
Spoiler görsellerini gördün mü?Vurdu mu ne olacağı belli değildi. Şu an pek atak vurdugunu görmedik.
Bence bu bölümlerde ingilizce kullanımından banlanabilmek için bilerek yaptı luffy fanlarında çare tükenmez.İşine gelmeyince what mı oldu ?
Hani son atakları yapıyorlardı ya hani Luffy vurabilse kazanabilirdi diyordun ya, hani ben de sana yok öyle bir şey net yenilecekti cp araya girmeseydi de diyordum ya hani. Nasıl da yatıyor bilmeze
Kıvıran sensin oğlum sevdiğin karakter abuk subuk güçlendirme aldı diye ağlayıp başka karakterlere de çamur atma.Kıvırmayın. Geçen bölüme kadar bayılıp bayılıp duruyordu 10 dakikada bir. Kid power-up almadıysa Luffy de WCI sonuna kadar almadı.