Gorosei meyve hayal gücüne bağlı dedikten sonra Luffy'nin tavırlar.10 numara bölüm geliyor.Müthiş zevk alıyorum efsane bir dövüş oluyor.
Gorosei meyve hayal gücüne bağlı dedikten sonra Luffy'nin tavırlar.10 numara bölüm geliyor.Müthiş zevk alıyorum efsane bir dövüş oluyor.
Normal hali de ayrı rezil. Yumruk temas edip kafasını o hale sokuyorsa içinden nasıl geçiyor onu çözemedim. Önce vurdu sonra içinden mi geçirdi? Law'ın meyveyi bile geçti bu.Normal halini de aynı duruma sokmuş ki, yüzüne falan gömçürmüş içinden geçmiş.
Kaido - Big Mom - Gorosei hadi abicim hadi.Gorosei meyve hayal gücüne bağlı dedikten sonra Luffy'nin tavırlar.
Ben gayet keyif alıyorum ya.MF yanar iken saçını tarayan dof gibi takılma la sende...
Şu sonuca nerden vardın, merak ediyorum.
Herkesle tartışmıyorum, seninle tartışıyorum.
Avukatlığa başlamadan biraz sakinleş.
Sen sahneyi beğenmedin diye senin öfke patlamalarını çekmek zorunda değilim.
FT hiç olmazsa patlıyor, yalpalıyor. Bu Luffy iyice bir şeyini çıkardı...Gorosei meyve hayal gücüne bağlı dedikten sonra Luffy'nin tavırlar.
Kaido'yu da lastiğe çevirdiNormal hali de ayrı rezil. Yumruk temas edip kafasını o hale sokuyorsa içinden nasıl geçiyor onu çözemedim. Önce vurdu sonra içinden mi geçirdi? Law'ın meyveyi bile geçti bu.
10 numara bölüm geliyor.Müthiş zevk alıyorum efsane bir dövüş oluyor.
Ben çiziklerden dolayi ya.Sen olayların saçmalığına mı kızıyorsun yoksa sadece çizimler kötü mü diyorsun? İkincisiyse bölüm çıkınca düzelir bunlarda oynama yapılmış gibi.