Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şıklarda neden berbat , iğrenç , rezalet , yıkık gibi seçenekler yok ?
Bunlar da değil aslında. Hani bir meslek erbabının çocuğu diye küfür var ya dilimizde. İşte o küfür olmalı sonuna ekstradan bölüm yazılmalıydı. Bir meslek erbabının çocuğu bölüm gibi. Sadece bu başka hiçbir şey değil üyeler yine kurallara tabi şekilde yazacak argo kısıtlı küfür yok vs. Ama o bahsettiğim küfrün orijinal hali de anketteki üç seçenekten biri olacaktı. İşte belki o zaman biraz ciğerimiz soğurdu.
 
Luffy'in o destansı savaşlarında o inanılmaz heyecan uyandıran dövüşlerinden kalk gel roadrunner dövüşü izle şaka gibi bir de yonkouya karşı. Oda bunları çizerken hiç mi utanmadi acaba ne düşünüyordu hiç mi aklına lucci doffy katakuri dövüşleri gelmedi ilginç.
 
Hafta hafta değil de toplu okuyunca mantıklı bir yere varacağını düşünmek istiyorum. Yalnız bu noktadan sonra manganın sonuna gelindiğine dair önemli bir gelişme olmazsa toparlamak da zor olacaktır.
 
Dikkatimi çeken birşey oldu. Luffy gear5 e geçtiğinde (davul sesi ) geldiğinde sanki bedenin iradesini meyvenin Şeytanı alıyor gibi geldi. G5 formuyla normal formunun arasında iki farklı kişilik gibi davranıyor. G5 sanki 800 yıllık mahkumiyeti bitmiş gibi dış dünyanın tadını çıkarma ve eğlenme hevesinde. Luffy ise asıl amacı kaidoyu yenmek. 1045 in 14. Sayfasında standart hali ile G5 formu halinin yorum farkı var. G5 ye yolun sonundan çok uzaktayım derken normale dönmesiyle yenildim diyor. Bence bir kaç bölüm sonra olay iyice oturacak diye düşünüyorum.
 
Rakip anime ve mangadaki ana karakterle Luffy arasında uçurumlar vardı.

Goku, Naruto, Ichigo, Toriko hepsi çok üst seviye olunca Oda'da kendi ana karakterini güçlendirmek için böyle bir yol seçmiş.

Sizin aksinize ben gayet beğendim bu yeni gücünü. Tabi olmasa da olurmuş, yani Luffy böyle absürd bir yeteneğe sahip olmasa da zaten zirveye oynuyor. Ben seriden çocuksuluktan artık biraz daha yetişkin kesime hitap edecek bir türe kayması gerektiğini ama Toon Force ile seviyeyi aşağı çektiğini düşünüyorum. Muhtemelen satışları artırmak için. Bir bizim ülkede tutmadı galiba yurt dışında gayet beğenilmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık