Forumda 500 üye de yok ama ankette o kadar oy var. Oylar da kapalı.Doğrusu yorumlarla örtüşmeyen asıl oy oranı iyi olanlar. Şurada beş tane savunan adam görmedim bölümü
Forumda 500 üye de yok ama ankette o kadar oy var. Oylar da kapalı.
Anti-joyboy/Luffy/Oda/One piece lobisi bi işler çeviriyor olabilir.
Sen bu ara pek aktif değilsin ama son bir iki haftada bayağı bir üye artışı oldu aslında Lobiden ziyade Luffy'nin son panelde uyandığı bölüm bayağı insan aktı buraya. Ve bunlar onların hayal kırıklıklarının toplamıForumda 500 üye de yok ama ankette o kadar oy var. Oylar da kapalı.
Yan hesaplarınla 115 tane iyi oyu atmışsın. Bu kadar olmazForumda 500 üye de yok ama ankette o kadar oy var. Oylar da kapalı.
@Gutts nerdesin ?Nerde bu harika bölümcü kardeşlerim? Tek başıma 1 vs 200 atmak zor. Yaşlandım artık. Mesaj yazmak zor geliyor.
Kızgın atarken bile yoruldum.
Zaten Modtan çıktığı anda çökmüş adam. Kendi kendine de diyor. Yenilmeme rağmen niye bu kadar eğleniyorum diye. Adam yenilmiş belki de ağlayacak meyve güldürüyor. Çok acı bir durum. Bu olay çok kötü lan. Tez zamanda kurtulmak nasip olsun.Gülücük meyvesi etkisinde olanlar vardı. Wano'nun en mutlu insanı zannederdik de meğer Wano'nun en mazlum insanı çıkmışlardı. Reis de öyle mi olacak şimdi...Dünya'nın en mutlu insanı zannedilecek ama içerde en hüzünlüsü/ üzeni çıkacak. Buralar yakında ıslanır
Ölür diye umuyorum ben. Belki ölünce meyve başka yerde doğar veya teach çalar. luffy’i meyvesiz diriltirler.Zaten Modtan çıktığı anda çökmüş adam. Kendi kendine de diyor. Yenilmeme rağmen niye bu kadar eğleniyorum diye. Adam yenilmiş belki de ağlayacak meyve güldürüyor. Çok acı bir durum. Bu olay çok kötü lan. Tez zamanda kurtulmak nasip olsun.