Uttuttuuu Lufizaruu hahahha o avatar ne ya hahahaGün sonunda Oda " nisan 1 şakası" deyip, 1044 ve 1045'in örjinal halleri bu deyip 2 bölüm birden verecek. Hala bekliyorum.
Uttuttuuu Lufizaruu hahahha o avatar ne ya hahahaGün sonunda Oda " nisan 1 şakası" deyip, 1044 ve 1045'in örjinal halleri bu deyip 2 bölüm birden verecek. Hala bekliyorum.
Okumuşsundur.çünkü balinanin içinde de gezdi.Hatta orda kaya parçasında oturan Rogerin adamı vardı.Yukarda da gökyüzü resmi çizilmişti.Adam Kaido'nun içinde geziyor lan? Ben hayatımda bu kadar troll bir manga bölümü okumadım.
Geçmişte de benzer sahneler vardı ama bir bölüm içinde 50 tane çizmemişti. Bu bölümdekiler çok ayrı bir seviye.Okumuşsundur.çünkü balinanin içinde de gezdi.Hatta orda kaya parçasında oturan Rogerin adamı vardı.Yukarda da gökyüzü resmi çizilmişti.
Mantıklı.Bu kapağı Luffy'nin benliğinin uzaklaşması ve arkadaşlarının o benliği koruma çabası olarak yorumladim.Şuan bir şey kişiliğini bastırıyor.
Aynen tam bir maske olayına döndü... Jim Carry abimize selam olsun.Luffy g5ten çıktığında şaklabanlığı bırakıp kendi gibi konuşmaya başlıyor, yamato ve momo da tam o sırada "Bu gerçekten luffy" minvalinde bir cümle kuruyor.
Görünüşe göre Maske filmi benzetmesi her açıdan doğru, Luffy joyboy formuna geçerken kendini kaybediyor bambaşka biri oluyor