Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin saçma bir yere gitmesi bir yana benim en çok üzüldüğüm Smoker'ın artık çeviriyi bırakmayı düşünüyor olması
Şu bölümü çevirirken yüzümde mimik oynamadı. Her zaman olduğu gibi karakterleri gerçekmiş gibi konuşturmak içimden gelmedi. Son iki bölümde seri o kadar prestij kaybetti ki gözümde, tarif edemem bunu. Fakat bazı arkadaşlar hala çıkıp "Sen Luffy'yi sevmiyorsun, Kaido yenilsin istemiyorsun" gibi abuk şeyler söylüyor. Ben hayatımın son on yılının her anında yer almış bir olgudan vazgeçme noktasına gelmişim ve bunun sebebi böyle anlamsız şeylere bağlanıyor. Bu beni daha çok üzdü.
 
Bildiğim kadarıyla meyveler ister Zoan ister Paramecia olsun güçlü hakili saldırıları yiyorlar hasar görüyorlar aksi takdirde Akaiunu veya Ace yenilmez olurlardı her saldırı içlerinden geçerlerdi.Luffy şuan hiç bir saldırıyı yemiyor gibi görünüyor tüm saldırılar lastiğe vurur etkisi yapıyor normalde onu bayıltan saldırılar şimdi kafasını yamultuyor ve kafası yamuk bir şekilde kaçmaya çalışıyor ya da saldırıyı yiyor acısını da hissediyor ama hasar almıyor.Bu güç seni yenilmez yapar diyeceğim şuan saldırıların etki etmediği Luffy'e 2 bölüm sonra handikap verecek.O handikabı vereceksin madem şimdi neden bu adam Kaido'Ya küçük çocuk muamelesi yapıyor içinde geziyor ip atlıyor falan.Neyse yapacak birşey yok birkaç senesi kaldı zaten serinin o kadar yıl takip ettik sonunu da görüp yolumuza bakacağız.
 
Kaido'nun beyni niye patlamadı diyenlere cevabı Oda vermiş. Luffy, Kaido'nun içindeyken gözlerinden gelen ışığı görüyor. Normalde gözlerin arkasında yer alan beyin demek ki Kaido'da yok ya da başka yerde. Adam çok zeki foreshadowing yapmış. Hiç dikkatli okumuyorsunuz.
Sadece beyin değil diğer organlarda yok sanırım çünkü adamın midesinden, gözlerinden gelen ışığı görüyor belkide bu yüzden Law'ın gama knife'ı işe yaramadı. nereden tutsan elinde kalıyor bölüm.
 
Luffy "özgürce" dövüşüyormuş. Ulan hem zoan hem pramecia özelliği gösteriyor Kaido'nun çıkarımı özgürce dövüşüyor oluyor. Ya bir yürü git kardeşim ya. Herşeyin altını da öyle doldurur şimdi sOda efendi. Ahahahaha
 
Ben bu bölüm için "kötü"yü kelime olarak kabul etmiyorum ya. Yıllardır okuduğum seriden soğutan bölüm sadece "kötü" olamaz. Farklı kelimeler, deyimler türetilmesi ve litaratüre girmesi lazım. "Oda gibi bölümdü," mesela. Kahretsin böyle bölümü.
 
Selamlar bu bölümde yaşanan hayal kırıklığını tarif edeyim kendimce.

* Serinin ana karakteri her zaman büyük dövüşlerde ciddileşti. Bu yüzden sevdik zaten Luffyi ...Luffy savaş haricinde komiktir. Öyle kalmalıydı.

*Bu sadece Luffy için geçerli değil örneğin Shanks daha ilk bölümlerde öğretti bize buna . Bana istediğin kadar gülebilirsin ama arkadaşlarıma dokunursan ciddileşirim.

*Seride çizdiği en iyi düşman Kaidoudur. WB nin savaşına baktığımızda baştan aşağı ciddiyet olduğunu görürüz .Kaidou da bunu hakediyordu.


Bende 15 senedir takip ediyorum.Hayal kırıklığına rağmen seriyi bırakmayı düşünmüyorum tabiki. Yiğit düştüğü yerden kalkar , işte bu be diyeceğimiz bölümler de uzakta değil bence

Zoro loading :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık