Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045: Sonraki Seviye

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 171 32.3%
  • Orta

    Kullanılan: 71 13.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 288 54.3%

  • Kullanılan toplam oy
    530
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar şaka maka bir yana sanırım Zoro cidden öldü. Ve benim korktuğum ise bu Luffy'nin meyvesinin Zoro'yu yeniden diriltme ihtimalinin olması. Bu mantığı nereden çıkarttın demeyin bana. Çünkü ben bu seriyle ilgili mantığı çoktan bıraktım. İleride olabilecek saçmalıkları sadece söylüyorum.
 
Nika gerçek bir kişilik, lastik meyvesi yemiş. Kendini meyveye dönüştürmüş sonra. Luffy o yüzden lastik meyvesini de kullanabiliyor, Paramecia uyanışı yapabiliyor.
 
Bu bölümde meyve uyanışıyla birlikte luffye vurulan kral hakili saldırılar bile meyveyi iptal etmedi bunuda bağlayabilecek mi bir yere göreceğiz.
 
Sadece şu yumruk sahnesi bile son iki bölümün tamamından daha çok etki bırakıyorsa üzerimde diyecek pek bir şey yok..
Burada ki olaylar ''Gerçek irade'' ile olan dövüşler. Şimdi ki gibi tırt değil, baksan ''Luffy şimdi ne haki kullanıyor be, meyveyi de zaten son vitese taktı'' der seriye yeni başlayıp şuan güncele gelen kişiler. Fakat serinin seri olduğu zamanlar o zamanlar...

Düşünün Hordy'nin örnek aldığı kişi bu Arlong ve Luffy şu hale getiriyor 1 yumruk ile. Çakma Arlong Hordy'e de hakili G3 açıyor, gatling yapıyor... :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık