Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkna olmadım. Meyve diriltince Luffy'e format atmış gibi tazeledi de. Benim için mantığı kalmadı. Bir şeyler açıklamış olması değiştirmez. Önceden kurgulamış olması da Oda'nın bu kötü senaryoyu bayadır iyi zannettiğini gösterir sadece. Bu meyve Oda'nın Luffy'e yaptıracağı her türlü imkansız şey için bahanesidir.
Vallahi ifadeler orada. Ben özellikle meyve uyanışının kullanıcı tarafından başlangıç için olmadığını kanıtlamaya çalıştım. Hele Dof'un ifadesi net açık belirtiyor durumu. İyileştirme gücü de vardır iyileşmiş olabilir.
 
Seri senelerdir devam ediyor, yazar bile bir yere kadar düşünüp kurgulamıştır.. Aralarda çok saçma power up ya da çok saçma değişiklikler görürüz bunları büyük ihtimalle ilerleyen süreçte toparlamaya çalışır ya da işin doğrusu buydu deyip aradan da sıyrılabilir :/ Üstünde çok konuşulmaya değer mi bilmiyorum :) Bundan sonra yazdığı çizdiği şeyler daha önemli benim için
 
Bu arada ben hala Nika = Joy Boy olduğuna katılmıyorum 800 yıl mistik olmak için çok az. Antik olurdu en fazla. Sadece Nika meyvesi yemiştir, Nika adlı tanrı ise daha eski zamanlara dayanıyordur.
Bu bölümle gayri resmi olarak ortaya çıkan durum. Güneş Tanrısı Nika: Aslında 800 yıl önce Nika meyvesini yiyen Joy Boy ve 800 yıl sonra bu meyveyi yiyen kişi de Luffy. Yani Nika ve Joy boy aynı kişiler. Şimdi gelelim diğer sorumuza: Roger ve tayfası Joyboy'un bu dönemde tekrardan ortaya çıkacağını nasıl biliyorlar ve bu lanet olası adam Luffy meyvesini yemiş ve bilinci kendisindeyken nasıl ortaya çıkacak?
Seri en temel noktaya indiği vakit şuna evrilebilir: Naruto da Rikudou Sennin zamanının anlatıldığı ve sonrasında Ashura-Hashirama-Naruto reenkarnasyonu gibi burada da Nika aslında vardı sonra meyve oldu bu meyveyi 800 yıl önce Joyboy yedi (gerçek ismi neyse) şimdi de Luffy yedi ve böylece irade aktarıldı. Direk reenkarnasyon olmayacak ama bu tarz bir bağ kurulabilir.Yani ileride flashback ile Nika ile tanışabiliriz gibi, daha detaylı anlatılabilir ama basitçe yazayım dedim... (Araya bir de D. falan serpiştiririz tamam :D)
Dediklerine katılıyorum. Daha önce yazdığım için alıntılayım dedim, aşağı yukarı böyle bir şey bekliyorum. İşte burada D. bin iradesi şeytan meyvelerinin ortaya çıkışı nasıl işlenecek asıl önemli nokta bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık