Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra seriyi kurtaracak tek şey Karasakal dövüşü. Karasakal uyanış açıp Luffy'nin meyvesini komple etkisiz hale getirse hatta yok etse ve Luffy de Karasakal'ı hiç öyle joyboy moyboy nika mika karıştırmadan böyle aslanlar gibi, Garp'ın torununa yakışır biçimde kral hakiden şelaler akıtaraktan, yeri göğü yararaktan döverse işte o zaman seri kurtulur.
Aslında Karasakal Oda'nın bunu uzun zamandır planladığının kanıtı bence. Bazı arkadaşlar kesinlikle inanmam önceden planladığını diyor ama şu açıdan bakarlarsa planladığı belli oluyor:

- Luffy'nin hayvani sezgilerinin olması, bu D. olmasına bağlanıyordu ama değilmiş meğerse. Ennies Loby arcında Nami'nin Luffy Chopper'dan bile daha iyi koku alarak güçlü rakipleri sezebilmesi demesi, tayfasına Zoro gibi güçlü kişileride belkide bu koku alma yeteneği sayesinde bulabildi çünkü zaman atlaması öncesi Gözlem Haki kullanamıyor. Usopp gibi zayıflarda tayfaya katıldı ancak arada bir istisnalar olur, kaideyi bozmaz.

- Luffy'nin serinin başından beri olan absürt iyileşme ve dayanma gücü, bu da D. den ötürü deniyordu ama Zoan'dan ötürüymüş demek ki. Zoan'ların iyileşme ve dayanma eşiği daha yüksek hele ki antik ve mitolojik olanlar.

- Ve son olarak serinin başından meyve iptali yapabilen bir karakteri (Karasakal) seri sonu rakibi olarak tasarlaması. Yani Luffy'ye absürt kuvvetli, dünya hükümetinin çok korktuğu bir meyveyi yedirtiyor ancak başından beri de bu absürt kuvvetli mitolojik zoan meyve gücüne karşı koyabilecek başka bir karakter daha tasarlıyor ve seri sonuna kadar saklıyor. Karasakal'ı 150'li bölümlerde çok önceden tasarlıyor, Kaido'dan, Big mom'dan önce tasarlıyor. Onlar Karasakal'dan sonra tasarlandılar ancak Karasakal'dan önce düşecekler. Oda ironik bir şekilde 2 karakteri sona bırakıyor biri Shanks biri Karasakal. Shanks zaten Nika meyvesini Luffy'ye ulaştıran adam diğeride Nika meyvesinin etkisine karşı koyabilecek kişi.
 
Bu cartoon efekti acaba Luffy'nin gözünden mi görüyoruz? Her şeyi çizgi film şeklinde görüyor da buna mı gülüyor acaba hep?
Gözünün kapalı olduğu çizim(ler) normal, açık olduğu çizimler çizgi film efektli gibi duruyor sanki.
daha önce de bu tarz bir güç görmüştük, dressrosa da adını hatırlamadığım bir kadın sunnye gelip herkesi sanat eserine dönüştürüyordu. luffy'nin de benzer şekilde bir gücü olacak diye tahmin ediyorum. herşeyi çizgi filme dönüştürecek. "maske" filmindeki elemandan esinlenmiş muhtemelen. ayrıca uyanıştan bağımsız, hayalleri gerçeğe dönüştürme gibi bir gücü de çıkacak. bu güçte matrixteki neo gibi, gerçekten inanırsa, inandığı şey gerçek olabilecek.
 
Akainu Toon Force yeteneğine anti olabilir mi? Luffy Toon Force formundayken magma ile duş bile alabilir Saitama gibi.




Kaldı ki Saitama Toon Force bile kullanıyor denemez, sadece aşırı güçlü.

Manganın şu geldiği yere bakarsak:
-King'in alevleri magma gibi zaten
-Zoro magma gibi alevleri kesiyor
-Sanji normal ateşin üstü olan İfrit Jambe ile mavi ateş kullanıp magma ile aşık atabilir.

Akainu şuan Luffy ile kapışması yerine Zoro, Sanji veya Sabo ile kapışması daha mantıklı gözüküyor.

1000.bölüme özel paralel 1.bölüm açılışı yapmışlar adamlar Akainu'yu bile koymamışlar.



En üst seviye Ejderhalar, Nikalar için Magma çok basit bir yetenek kalıyor. Jinbe falan tek elle blokladı zaten, Ace'in sadece eli yandı ağır hasar yoktu sırtını dönene kadar, Luffy beşinci vites Toon Force ile magma çorbası falan yapar onu.

Tek çare beşinci vites gücünü kullanmadan önce engellemek veya Toon Force savunmasını aşabilmek onu da BB karanlık iptali ile yapabilir.
Birader Toon Force konusunda ciddi misiniz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık