Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapak hikayesindekilerle ilgili bir haber geldi mi , Karasakal korsanları gitmiş mi Big Mom'ın adasına ? Gerçekse baya ilgi çekici olur.
 
ben onu bunu bilmem,
Gizlenen meyvenin Hito Hito olduğunu söylemiştim
modelden BENANE, 25 puan üstünden 15 alırım.
 
Madem bu lastik meyvesi sıkıntılı bir meyve, neden marinefordda bitirilmedi adam her yerde bangır bangır gomu gomu no diye haykırdı resmen, bir yeri tutarken diğer yeri bozuyor bu oda
 
Madem bu lastik meyvesi sıkıntılı bir meyve, neden marinefordda bitirilmedi adam her yerde bangır bangır gomu gomu no diye haykırdı resmen, bir yeri tutarken diğer yeri bozuyor bu oda
Bilmiyorlardı. Bilenler ihtimali arasında Shanks ve Imu var, Imu izole yaşayan ve her raporun muhtemelen kendisine ulaştırılmayan birisi, bütün raporlar Gorosei'de toplanıyordur, Imu'da değil, Imu net olarak herkesin ne yaptığını bilmiyor olabilir, Shanks ise kendince sebeplerden bu bilgiyi gizli tutmuş olabilir, bunlar Gorosei'yi uyarmış olabilir. Hatta Gorosei'e kim söylüyorsa söylüyor, ondan sonra bile ''imkansız'' vesaire diyerek inanmıyorlar, sonra sarışın Gorosei gerçektir bu sebepten ismi değiştirildi vesaire diyor, ancak ikna ederek diğerlerini harekete geçiriyor.
 
işin en acısı ne biliyor musunuz? bu gücün seriye eklenmesi. Şimdi bu güç seriye girdi ya, bir anda serideki diğer bütün güçlü karakterler bana oyuncak gibi gelmeye başladı. Şu Kaido'nun şu hale girdiğini gördüm ya sanki her şey boşmuş gibi hissetmeye başladım. Seride en çok görmek istediğim şey Mihawkın gücüydü artık o bilr ilgimi çekmez oldu çünkü bu güç öyle bir güç ki diğer her şeyi gölgede bırskıyor hemde ezici şekilde..

Oda bu gücü dünyanın en mantıklı temellerine oturtup baştan aşağı tutarlı şekilde açıklasa bile bu gücün diğer her şeyi ezecek kadar aşırı olması gerçekten içimi parçaladı be.. Goygoyuna demiyorum yemin ederim boğazım düğümlendi..

12 yıllık hayallerimi bir günde yok ettin be oda, ben sana artık ne diyim ki..
 
Mangaka bunca sene en büyük sırları sona sakladığı ve diğer karakterlerin güçleri, bulundukları konum daha ön planda olduğu için herkeste şaşkınlık ve hayal kırıklığı söz konusu ama ben her şeyin planlandığını düşünüyorum. Daha Luffy'den meyvenin çok daha fazla işlevi, formu, tip, görünüş vs değişim görebiliriz. Ben artık çokta şaşırmıyorum, artık sona yaklaşmanın heyecanıyla seriye devam ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 101)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık