Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet nedense King'i çok garipsemedi ama harbi çok saçma bir karakterdi.Arkasinda ateş var,türünün tek örneği,Antik bir meyve yemiş,hızlandiginda şöyle oluyor,durduğunda yok bilmem böyle oluyor.King gibi vasıfsız bir karakterin bu kadar özelliği olursa serimizin ana karakterinin herkesten fazla özelliğinin olması gerekiyor.Klasik Japon kafası .Ozelin ozelinin de özeli.
Bdsm fetişinin suratıyla yaptığı şeyin de izahı yok ama gerisinde pek bir sıkıntı yok.
 
Oda'nın kakasını temizlemeye çalışıcam biraz. Şimdi herkesin en hoşnutsuz kaldığı yer dünya hükümeti meyveyi biliyorsa Luffy'i neden hiç ciddiye almadılar isteseler güçsüzken öldürebilirlerdi. Ama ya dünya hükümeti meyvenin Luffy de olduğunu yeni öğrenmişse?

Spoilerde:
- Beş Kadim'in söylediğine göre Dünya Hükümeti her zaman için Lastik Meyvesi'ni ele geçirmeye çalışmış, ama 800 yıldır bunu başaramamış. Sanki Şeytan Meyvesi onlardan kaçmış.
Diyor ama bizim bu zoan Nika meyvesi sürekli farklı bir biçime giriyor olabilir. Bu dönemde lastik olmuş mesela. 800 yıl önce belki farklı bir şeydi. Yani Gorosei uzun bir süre meyvenin aslında lastik meyvesi olduğunu bilmiyordu ta ki o adam gelip söyleyene kadar
Tabii Shanks onlarla konuştuktan sonra yapabilecekleri bir şey kalmamıştı Luffy çoktan amiral seviyesini aştı.

Burdan akar giderim bölüm bı çıksın hele bu mesaj burda kalsın şimdilik.
 
Bu spoilerlara göre Luffy efsanevi bir güç kazanacak üstüne kralın hakisi savaşta nasıl kullanılırda öğrenmişti sanırım beklediğimiz çekişmeli bir Akainu vs olmayacak çoğu karakteri tekleycek güçlere sahip oldu gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 157)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık