Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu ilk anlığına yazdım ama açıklamazsa patlar vr hala çok zorlama geliyor bi meyvenin zoan çıkması. Sırf karakter repliği vs var diye de sanki lastik özelliğini çıkarmamış. Yani başından beri planlanmış bir şey değil gibi duruyor. Ama yine de şöyle bir şey de yazmıştım
Hayır bence en başından beri bunu hesaplıyordu. Teach gibi birinin karşısında nasıl duracaktı. Tabi ki en başından beri bunu düşünüyordu. Zaman atlaması sonrasında Gear formları olmasa Luffy'nin, Teach'e rakip olması mümkün değil. Zayıf bir meyveyle adamı yenmesi serinin en absürd olayı olurdu. Oda, bu kadar şeyi hesaplayıp da seriyi hazırlıyor kendi kafasında serinin nasıl sonuçlanacağını çoktan yazmıştır. Bir bölümle adamı ipe çekiyorlar. Serinin en başında Luffy'nin yediği meyveyi o kadar güzel bağladı ki herkes hayran oldu ama şimdi meyvenin böyle bir meyve çıkmasını kimse sindirememiş. Ben Yamato'nun meyvesini gördüğümde anlamıştım Luffy'nin Mistik Zoan olduğunu. Zaten o formuna geçtiğinde fiziksel gücü arşa çıkıyordu. Anlamamış olmamız aslında bizim hatamız.
 
Orası öyle zaten, ama Oda mangadan bağımsız olarak bunu söylüyor. İkisi farklı şeyler. SBS'de soruyu soran kişi Lastik Meyvesi'ni sormamış zaten, Şeytan Meyveleri ile ilgili genel bir soru sormuş. Oda, Paramecia kısmına Lastik Meyvesi yazmasa da olurdu, ama yazarak okurlarını kandırmış.
O konuda haklısın tabii, ben Oda evrenin içindeki sınıflandırmasını göstermiştir direkt diye düşündüm. Öyle olmasa da dediğim gibi ama yine, Gomu Gomu no Mi'nin sınıflandırması değişmedi hâlâ. "İnsanüstü" yetenekler sergilediğinden, normal şartlar altında Paramecia olarak sınıflandırılması gerekir. Anladığım kadarıyla şurada farklı düşünüyoruz, sen Nika meyvesinin adı değişti, lastik meyvesini Nika meyvesi olarak değerlendirmek gerekir diyorsun. Ben lastik meyvesi eğer gerçekten yoksa hayalî bir meyve olarak değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum, Nika meyvesini kamufle etmek için bir meyve yaratmışlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 141)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık