Müstahaktır sanaSana kalsa meyve Luffy'yi iyi kullanıyor diyeceksin bilmiyoruz sanki
İyi ki bi enma Zoroyu iyi kullanıyor dedik başımıza gelenlere bak
Müstahaktır sanaSana kalsa meyve Luffy'yi iyi kullanıyor diyeceksin bilmiyoruz sanki
İyi ki bi enma Zoroyu iyi kullanıyor dedik başımıza gelenlere bak
Tabi ki olabilir ben kesin olmadığı için belirttim. Ama sürekli kaderden, hayallerden bahseden ve bir sebeple kendisini bu olayların ortasında gören bir adamın, şeklinden şemaline kadar ezberlediği meyveyi gördüğü andan itibaren başka birisi tarafından yenmesine izin vereceğini sanmıyorum.Bu, Thatch'ın sonradan meyveyi yiyemeyeği anlamına gelmiyor.
Onu da yazdım yukarıda. Thatch meyveyi bulur bulmaz da yemiş olabilir, detaylara hakim olmadığımız sürece ne söylesek havada kalır.Tabi ki olabilir ben kesin olmadığı için belirttim. Ama sürekli kaderden, hayallerden bahseden ve bir sebeple kendisini bu olayların ortasında gören bir adamın, şeklinden şemaline kadar ezberlediği meyveyi gördüğü andan itibaren başka birisi tarafından yenmesine izin vereceğini sanmıyorum.
Looney Tunes örneği vermeyin artık. Psikolojim bozuldu. Momonosuke'nin tersi gibi oldum; çocukluğuma döndüm ama kalbim hala yetişkin. Yapmayın ağalar.Luffy yine kafasına Raimei Hakke yemiş, ama bu sefer saldırının sonucu böyle olmuş.
Adamlar bunu atmış, ben ne yapayım? Ayrıca Tom and Jerry, MGM'e ait, Looney Tunes ise Warner Bros.'a. Bu farka dikkat edelim lütfen.Looney Tunes örneği vermeyin artık. Psikolojim bozuldu. Momonosuke'nin tersi gibi oldum; çocukluğuma döndüm ama kalbim hala yetişkin. Yapmayın ağalar.
Bildiğin Looney tunes olmuşLuffy yine kafasına Raimei Hakke yemiş, ama bu sefer saldırının sonucu böyle olmuş.
Bunların forsu düştü iyice bu bölümle. Ben güçlü çıkmalarını istemem. Hükümet için görmediğimiz güçlü elemanlar olsa güzel olur. Bu kadar güçlü olup hiç harekete geçmiyorlarsa püh böyle yaşlılara.@sensey @artyomdh @Millennium Wizard
Gorosei'de de tanrı meyveleri görsek güzel olur muydu?
Zeus, Brahma, Odin falan