Lütfen çok yazma ve beni alıntılama iyicene gözüküyorDemokratik bir ülkede demokratik bir sayfada yazıyorum kardeş. Kuzey Kore değil burası.
Lütfen çok yazma ve beni alıntılama iyicene gözüküyorDemokratik bir ülkede demokratik bir sayfada yazıyorum kardeş. Kuzey Kore değil burası.
Ben bakmayacağım tutacağım kendimi. İnşallah yani öyle düşünüyorumİstemiyorum diyen 64 kişinin yarısı gizli sekmeden bakacağını itiraf etsin![]()
Ben her hafta bununla uğraşamam. Bu seferlik böyle oldu.@Smoker ben sana İstanbulda söylemiştim değil mi böyle bir şey yapalım diyeBence her hafta bu şekilde yapalım.
Luffy'ci olsunlar hiç kaybetmezler.Foruma yeni katılan arkadaşlara tavsiyem ya kılıçcı olun ya amiralci![]()
Sana şimdi spoiler atayım mı atmayayım mı bir daha sormam dostumBen bakmayacağım tutacağım kendimi. İnşallah yani öyle düşünüyorum![]()
Sakazuki konusu halen yapım aşamasında. Önce onu tamamla da, sonra derneğine üye toplarsın.
Yeni üye olan arkadaşlar!!! Adalet çok güzel, Sakazuki takip edilmelik bir reis.
Örnek olsun diye şeediyordumYeni üye olan arkadaşlar yukarıdaki arkadaşlar gibi konu dışı özellikle siyasete kaçabilecek veyahut kaçan konuların burada konuşulması yasak.
Yazma o zaman birader sana yaz diyen yoktur. Madem rahatsızsın engel atarsın görmezsin.Lütfen çok yazma ve beni alıntılama iyicene gözüküyor
Ben konuşmuyorum. Sayfaya direk bölümle ilgili yazdım.Yeni üye olan arkadaşlar yukarıdaki arkadaşlar gibi konu dışı özellikle siyasete kaçabilecek veyahut kaçan konuşmaların burada konuşulması yasak.