Lordianp 21 Mar 2022 #171 Yalnız site kapatılsın diyen 80 kişi vardı,spoiler görmek istemiyorum diyen 20 kişi var. Eyy 60 kişi,sizce cabuk teslim olmadınız mı
Yalnız site kapatılsın diyen 80 kişi vardı,spoiler görmek istemiyorum diyen 20 kişi var. Eyy 60 kişi,sizce cabuk teslim olmadınız mı
DenizinŞövalyesi 21 Mar 2022 #172 Siz Odanın vizyonunu anlayamamışsınız. bu arada spoiler>bölüm benim için :F
iwnl 21 Mar 2022 #173 Verdiğim oy çok etki etmedi ama hadi kapatalım bakalım. Neymiş bu bölüm görelim
Nie Li 21 Mar 2022 #175 120 kişi konuyu görüntülüyor. Millet kaos bağımlısı olmuş. Birisi laf atsa da izlesek diye bekliyorlar.
120 kişi konuyu görüntülüyor. Millet kaos bağımlısı olmuş. Birisi laf atsa da izlesek diye bekliyorlar.
Garcia Gray 21 Mar 2022 #177 Arkadaslae aman diim kimse burdan spoiler atmasin Smoker eli tetikte bekliyor bu duruma kizip siteyi falan kapatir
Arkadaslae aman diim kimse burdan spoiler atmasin Smoker eli tetikte bekliyor bu duruma kizip siteyi falan kapatir
Mayhem 21 Mar 2022 #178 Vedat dedi ki: Kapatılsın diyenlere ne oldu ya? Başa baş gidiyordu. Genişletmek için tıkla ... Oy değişikliği diyelim hahaha
Vedat dedi ki: Kapatılsın diyenlere ne oldu ya? Başa baş gidiyordu. Genişletmek için tıkla ... Oy değişikliği diyelim hahaha
Karga 21 Mar 2022 #180 Lordianp dedi ki: Yalnız site kapatılsın diyen 80 kişi vardı,spoiler görmek istemiyorum diyen 20 kişi var. Eyy 60 kişi,sizce cabuk teslim olmadınız mı Genişletmek için tıkla ... 18 yılımı vermişim, burda kıçımı ortaya koymusum, ağır hastalığa düşüp kan oksurünce bile ölümümü iptal edip gelmişim. Yarım saat bile beklemem spoiler icin şu saatten sonra
Lordianp dedi ki: Yalnız site kapatılsın diyen 80 kişi vardı,spoiler görmek istemiyorum diyen 20 kişi var. Eyy 60 kişi,sizce cabuk teslim olmadınız mı Genişletmek için tıkla ... 18 yılımı vermişim, burda kıçımı ortaya koymusum, ağır hastalığa düşüp kan oksurünce bile ölümümü iptal edip gelmişim. Yarım saat bile beklemem spoiler icin şu saatten sonra