Çıksa kalbine iner.Yazma şöyle sonra kendin inanıp gaza geliyon.

Çıksa kalbine iner.Yazma şöyle sonra kendin inanıp gaza geliyon.
Duygusal insanım. @01746 Sen düşünüyorsun bu konuda. Böyle olsa Cora-san ister miydi bunu?Bak şu kadar söylüyorum o sahne geldiğinde Cora-san mezarından çıksa gelse o da Lawa "ne duruyorsun haydi bunu yapmak zorundasın" der. Bir çocuk için bunca fedakarlık yapan adam dünyanın kurtuluşu için kendini feda etmezse Lawa hakkını helal etmezdi. O açıdan düşünüyorsan için rahat olsun.
Ya ne uğraşıyorsun bunlarla Sir Crocodile gibi Sables pardon room at geç tek hamlede 4-5 tane bölersin yok mu gif![]()
Usta... Usta @Millennium Wizard yine... Dof'un adamları gife meze etti usta.. Efkar. @II. InvictusDuygusal insanım. @01746 Sen düşünüyorsun bu konuda. Böyle olsa Cora-san ister miydi bunu?
![]()
![]()
![]()
Beğenmezsen türlüsünü çıkarırız zuladan. :dd.d
Usta... Usta @Millennium Wizard yine... Dof'un adamları gife meze etti usta.. Efkar. @II. Invictus
Tashigi'yi kestiği gifi bulamadım. Hawkins'in de gif yok resmi var. Bir şu var gif olarak kalan. :dd.dUsta... Usta @Millennium Wizard yine... Dof'un adamları gife meze etti usta.. Efkar. @II. Invictus
Eeee sen Doffy lobisini pembiş tatlı su lobisi mi sandın. İkinci invictus gibi adamlarıma benim için öl dediğim zaman ölecekler gerekirse.Usta... Usta @Millennium Wizard yine... Dof'un adamları gife meze etti usta.. Efkar. @II. Invictus
Normalde kahkaha atardım ama söz klavyemden çıktı bir kere dönemem vurmak için an kovalıyorsunuz zaten. :dd.d
Zamanında az gif çıkarmadık video oynatıcılardan. Hey gidi günler! Şimdiki gençler hep hazırcıNormalde kahkaha atardım ama söz klavyemden çıktı bir kere dönemem vurmak için an kovalıyorsunuz zaten. :dd.d
Noluyo. Gene niye Rosinante'ye dil uzatılıyor?Duygusal insanım. @01746 Sen düşünüyorsun bu konuda. Böyle olsa Cora-san ister miydi bunu?
![]()
![]()
![]()
Beğenmezsen türlüsünü çıkarırız zuladan. :dd.d
Luffy toplama karakter Torikonun tırnaģı olamaz.Yav noluyor gene, Luffy Toriko"yami bagladi simdi ne yapti ?
@Reiper ne diyosun bu ise.
Joyboydur o hacı, Luffy pert çünkü. kaskoyla konuştum, pert parası vereceklermiş, neye çarptı diyorlar, diyemedik tabi Kaido yerden yere vurdu diye.Luffy bir vuruyormuş East Blue'dan hissediliyormuş.