Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K.OT olabilir bak K.O tanrısı.Boks yapıyor olsalar raund hesabından Kaido kazanmıştı çoktan. :)
Sadece raund hesabı olsa iyi herif nakavtlarla da kazandı defalarca. :S Yalnız Kaido sınırı aştı işte. Luffy -20 derecede 5 litre su içmiş gibi hissediyor kendini. Tutamıyor daha fazla. Tanrısal güçleri paçalarından aktı akacak neredeyse. :oleyo:
 
Onunla ne alakası var ya? Düştüğü yerden aşağıya birkaç tane bomba düşüyor sonuçta. :( tamam Koca Ana kendi kendini indirdi :/
İlk patlamanın sebebi kendisi. O patlamanın yüzünden bomba düşüyor aşağı. Aslında kendisi sebep oluyor bir nevi. Tamamen bir şans faktörü yok burada. Kazenbou'nun içinden geçip bütün hasarı alması şans ama onu diyebilirim.
 
Sadece raund hesabı olsa iyi herif nakavtlarla da kazandı defalarca. :S Yalnız Kaido sınırı aştı işte. Luffy -20 derecede 5 litre su içmiş gibi hissediyor kendini. Tanrısal güçleri paçalarından aktı akacak neredeyse. :oleyo:
Artık plotta bitti.Crocodile bile üç kez yenmiş ama üçüncü yenişi zehirle olmuştu sanırım kendi de gitmişti.Kaido arc başı dahil bununla üçüncü kez temiz yenmiş olacak yenilmeden.Dördüncüye dirilmesi lazım yani şu an plot test ediliyor.:oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık