Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam çabalıyor da, kayırıldığı da bir gerçek. "Dövüşünce güçlenme" saçmalığı sadece Luffy'de işliyor. Dövüşlerde absürt güç artışları alıyor, torpil dememem için Luffyci olmam lazım. :bilmem:
Luffy'nin dövüşerek güçlenmesi sıkıntı ise diğerlerinin doğru düzgün dövüşmeden dahi güçlenmesini nereye koyalım peki? :/ Luffy'nin yapabilmesi için paspas olmak zorunda kaldığı kral hakiyi Zoro ayaküstü yapıyor. Law'ın kaşla göz arasında ayaküstü yaptığı uyanışı Luffy'nin yapabilmesi için haftalardır Kaido tarafından hoşaf edilmesini bekliyoruz falan filan...

Diğerleri tek turda dövüş içinde yapıp geçerken bir tek Luffy'ye geldi mi raundlar havada uçuşuyor. :/

Luffy'nin dövüşerek güçlenmesi sıkıntı ise diğerlerinin doğru düzgün dövüşmeden dahi güçlenmesini nereye koyalım peki? :/ Luffy'nin yapabilmesi için paspas olmak zorunda kaldığı kral hakiyi Zoro ayaküstü yapıyor. Law'ın kaşla göz arasında ayaküstü yaptığı uyanışı Luffy'nin yapabilmesi için haftalardır Kaido tarafından hoşaf edilmesini bekliyoruz falan filan...

Diğerleri tek turda dövüş içinde yapıp geçerken bir tek Luffy'ye geldi mi raundlar havada uçuşuyor. :/
Zaten bence Law ile Zoro'nun güçlendirmesi de saçmaydı ama senle restleştiğimiz için Luffy'i söylüyorum :D

Yav dövüştüklerini söylüyor adam burada, hareket edemeyecek duruma gelene kadar karşı gelmişler. Senin dediğin gibi hemen biten bir dövüş olsa niye böyle söylesin. Hani zaten kayda değer bir zarar vermişlerdir demiyorum ben ama sonuçta karşı koymuşlar. Luffy dayak yiye yiye güçleniyor kısa bir zaman aralığında ne kadar güçlendiğini gördük, Kid'in Shanks ve Kaido kapışmalarından payına düşen güçlendirme çok az kalmış sana öyle diyeyim.
Ne kadar dövüşebilirler Montana yapma gözünü seveyim ya. Kaido zaten avıyla oynamayı seviyor. Kınlar ne kadar icraat yaptı adama karşı tak canı sıkılınca fişlerini çekti Kaido. Bizimkiler grup daldı herkes saldırısını yaptı adam bunları yedi tak canı sıkılınca Zoro'dan sektirip Law'ın aklını aldı. Luffy yonko karşısına ilk yenilgisinden sonra üst düzey b.haki tekniği ile çıkıyor. Kid ne bu seviyede çıktı bir yonko karşısına ne de bu kadar uzun süre dövüştü. Luffy dövüşte en aktif olan adamdı çatıda. Bunun sonucu olarak da dayak yiye yiye h.haki mevzusunu çözdü. Ben Kid'in de BM karşısında çözmesini beklerdim ama iki vs bir olduğu için daha farklı ilerledi ve meyve üzerine yoğunlaştılar.

Luffy'nin ilk Kaido yenilgisi Udon'da antrenman yapmasa ona en fazla ne katabilirdi mesela öyle düşün biraz. Kid'in durumu bu çünkü.

Ne kadar dövüşebilirler Montana yapma gözünü seveyim ya. Kaido zaten avıyla oynamayı seviyor. Kınlar ne kadar icraat yaptı adama karşı tak canı sıkılınca fişlerini çekti Kaido. Bizimkiler grup daldı herkes saldırısını yaptı adam bunları yedi tak canı sıkılınca Zoro'dan sektirip Law'ın aklını aldı. Luffy yonko karşısına ilk yenilgisinden sonra üst düzey b.haki tekniği ile çıkıyor. Kid ne bu seviyede çıktı bir yonko karşısına ne de bu kadar uzun süre dövüştü. Luffy dövüşte en aktif olan adamdı çatıda. Bunun sonucu olarak da dayak yiye yiye h.haki mevzusunu çözdü. Ben Kid'in de BM karşısında çözmesini beklerdim ama iki vs bir olduğu için daha farklı ilerledi ve meyve üzerine yoğunlaştılar.

Luffy'nin ilk Kaido yenilgisi Udon'da antrenman yapmasa bu dövüş ona en fazla ne katabilirdi mesela öyle düşün biraz. Kid'in durumu bu çünkü.
Ben zaten Kid'in üstünlük kuracağı bir savaş olduğunu söylemiyorum, ezilerek yenilmişler ama güçlerinin sonuna kadar direnmişler. Aynı durumu Luffy yaşayınca yeni bir p.up alıp geri kalkıyor. Kid'in uyanışı bu Kaido yenilgisinden sonraysa tamam eyvallah derim.

Zaten bence Law ile Zoro'nun güçlendirmesi de saçmaydı ama senle restleştiğimiz için Luffy'i söylüyorum :D
Luffy'nin durumu kötünün iyisi işte. En azından güç karşılığında hunharca yeniliyor garibim. Yoksa ben de isterdim coktan meyvesini uyandırmış olup burada da kral haki açarak bu kadar rezillik yaşamadan Kaido'yu indirmesini. :ehe:

Ben zaten Kid'in üstünlük kuracağı bir savaş olduğunu söylemiyorum, ezilerek yenilmişler ama güçlerinin sonuna kadar direnmişler. Aynı durumu Luffy yaşayınca yeni bir p.up alıp geri kalkıyor. Kid'in uyanışı bu Kaido yenilgisinden sonraysa tamam eyvallah derim.
Öyledir, yenildikçe kafa yormuştur bu şekilde güçlenmiştir vs. Gelişime açık her karakter dövüştükten sonra gelişiyor. Dövüşürken bile gelişiyorlar.

Zoro ve Law konusunda haklısın.Adamlara altın tepside tüm güç yükseltmelerini verdi ama Luffy e damla ile birde pestilini çıkararak veriyor.Luffy nin Kaido dan aldığı darbeleri çatı katı altındaki herkese dağıt ölmüşlerdi çoktan.En sevindiğim kısım Oda nın Kaido yu ezdirmemiş olması oldu.Big Mom ı çaresiz bir şekilde o hale soktu yoksa senaryo ilerlemezdi.

Ne güzel ne güzel spoiler doğruysa eline sağlık Kaidou başgan seriyi tekdüzelikten çıkardın ;) şimdi güzelleşsin hadi koçum sOda yapabilirsin.
Bu arada beyler birisi Karasakal gülüşü atabilir mi gif olur ses olur farketmez ;)

Bölümün ismi "Let's Die Together". Yani "Birlikte Ölelim". Yamato'nun bombaların yanında olması, Jinbe'nin hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu söylemesi, ateş festivalinin gözümüze gözümüze sokulması. Ben Onigashima'nın dönebileceği yada gidebileceği bir alan olduğunu artık düşünmüyorum. Tamatebako gibi bir bombanın Bütün Kek adasında yaptıkları düşünülürse Onigashima'dan toz zerresi bile kalmaması gerekir. Yıllarını boynunda bombayla geçirmiş bir Yamato'nun özgürleştikten sonra bir bomba ile ölmesi fikri de beni benden alıyor. Gerçi bombadan Pell ölmemiş, Yamato mu ölür denilebilir ama buram buram dram kokuyor bölümün ismi.
Yada konu tamamen Tama ve liderliğini yaptığı smile yiyen tayfanın Kaido'ya karşı direnişi de olabilir. Redon'un attığı adam gülünce ben Smile yiyenlere yormuştum.
Bilemedim. Allah sonumuzu hayreylesin. :hoo:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık