Düşman mıyız artık?Küçük bir hatırlatma yaptım. :dd.d
Aynen, sallamasyon. Ben uydurdumBu arada şaka maka Kaido'nun kendisini galip ilan ettiği spoiler'ın kaynağı neresi merak ettim. Redon da öyle bir şey yazmamış galiba, Arlong Park forumuna baktım şimdi.
Law, abi bana 25 kuruş diyorlar dediğinde onu kasiyerlerin elinden kimin aldığını ne çabuk unuttun be Seda :/Küçük bir hatırlatma yaptım. :dd.d
Valla baya siluet gördük de, hangileri açıklandı, unuttum. Belki Oda da unutmuştur.Kınları iyileştiren siluetin kim olduğunu gördük mü biz?
Raiden bugün biraz dokunur gibi oldu. Ben kimseye düşman olmam da yapılırsa yaparım. Yapabiliyorsam tabi. :dd.dDüşman mıyız artık?
Kötü bir şey demedim ki. Alpamis'in dediğini kendisine hatırlattım sadece. Ayrıca ben kim kim bilmiyorum. Zorocular geliyor Luffyciler zamanında Luffyciler geliyor Zorocular zamanında. Sanjiciler Kidciler gidiyor böyle. :dd.d Yoktum ben o zamanlarda bilmiyorum. Tek bildiğim fark etmeksizin yakaladıkları an vurdukları.Law, abi bana 25 kuruş diyorlar dediğinde onu kasiyerlerin elinden kimin aldığını ne çabuk unuttun be Seda :/
Kız uyarı ateşiydi o MW başlatmış fitneyi gözümden kaçmadı o yüzden çok üstelemiyorumRaiden bugün biraz dokunur gibi oldu. Ben kimseye düşman olmam da yapılırsa yaparım. Yapabiliyorsam tabi. :dd.d
Adamsın canısıBenim Luffy'den yana da şüphem yok. Her karakterden yana olur ama Luffy'den olmaz.